23.03.2022-12:36 (Son Güncelleme:03.07.2022-09:08)


1

Spor Toto Süper Lig'de transfer dönemi hareketli geçmeye devam ediyor. Fenerbahçe yönetimi transfer için bir kez dah harekete geçti.



2

Gelecek sezon transfer çalışmalarına başlayan Fenerbahçe'de gündeme sürpriz isimler geliyor. Sarı lacivertlilerde gündeme son olarak gelen isim ise Hırvat santrafor Bruno Petkovic oldu. Fenerbahçe'nin yıldız santrafor ile yoğun bir şekilde ilgilendiği öğrenildi.



3

Süper Lig'de bu sezon istediği başarıyı elde edemeyen ve gol yollarında oldukça problem yaşayan Fenerbahçe'de gündeme oldukça sürpriz isimler gelmekte. Gelecen sezon gol yolları anlamında kadrosuna etkili bir ismi katmak isteyen Fenerbahçe'de gündeme son olarak gelen isim ise Hırvat santrafo Bruno Petkovic oldu.



4

Fenerbahçe'nin Hırvat santrafor ile ciddi bri şekilde ilgilendiği ve futbolcunun transferi için kolları sıvadığı gelen bilgiler arasında yer alıyor. Bu anlamda futbolcuyla ilgili yakın zamanda önemli gelişmelerin olması söz konusu olmakta.



5

Fenerbahçe transferde gözüne kestirdiği Hırvat santrafor Bruno Petkovic için temaslara başlamış durumda. Fenerbahçe'nin Hırvat futbolcuyla yakından ilgilendiği ve futbolcu ile ilgili yakın zamanda önemli gelişmeleri olacağı aktarılıyor. Fenerbahçe'nin yoğun bir şekilde ilgilendiği Hırvat yıldızın da Fenerbahçe'ye transfer olmaya oldukça sıcak baktığı gelen bilgiler arasında bulunuyor. Bu anlamda futbolcuyla ilgili yakın zamanda önemli gelişmelerin söz konusu olmakta.



6

1.93 boyundaki futbolcu hücumda güçlü fiziği ile oldukça dikkat çeken bir isim olarak göze çarpıyor. Bu anlamda futbolcu hücumda özellikle hava toplarında oldukça etkili bir görüntü çiziyor.



7

27 yaşındaki santrafor kariyerine Hırvatistan'ın Zagrep takımında başladı. Ardından İtalya'nın Catania, Varese ve Virtus takımlarında oynadı. Futbolcu İtalya'da pek çok takımın formasını terletmesinin ardından 2019'da Bologna'dan Dinamo Zagreb'in yolunu tuttu. Asıl mevkisi santrafor olan futbolcu forvet arkası ve on numara olarak görev alabilmekte.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR