Galatasaray'ı Yıkan Haber! Diagne'nin Takımı Küme Düştü

3 hafta kala Premier Lig'de West Bromwich Albion, sezonun bitimine yakın küme düştü. Milli futbolcumuz Okay Yokuşlu ve sarı- kırmızılı takımdan kiralanan Mbaye Diagne'nin formasını giydiği İngiliz ekibi, önümüzdeki sezon Championship'te mücadelesine devam edecek.

10.05.2021-09:57 - (Son Güncelleme: 10.05.2021-10:19) Galatasaray'ı Yıkan Haber! Diagne'nin Takımı Küme Düştü

Arsenal'e İngiltere Premier Lig'de West Bromwich, deplasmanda 3-1 kaybetti ve bitime 3 hafta kala küme düşmesi kesinleşti.

PREMIER LİG'DEN DÜŞEN 2. TAKIM OLDU

19. sırada yer alan West Bromwich Albion ile Arsenal, 35. hafta karşılaşmasında  Emirates Stadı'nda karşılaştı. Arsenal'e galibiyet getiren golleri, 29. dakikada Emile Smith Rowe, 35. dakikada Nicolas Pepe ve 90. dakikada Willian attı. Konuk takımın tek golü 67. dakikada Matheus Pereira'dan geldi. Durumun böyle olması sebebiyle 26 puanda kalan West Bromwich Albion, Premier Lig'den düşen 2. takım olurken, Arsenal 52 puana ulaşarak 9. sıraya yükseldi.

LİGDE KALIRSAK BONSERVİSİNİ ALMAK İSTİYORUZ

Allardyce, devre arası transfer döneminde sarı- kırmızılı takımdan kiralanan Diagne dair ''Bazı menajerler devre arasında yurt dışından oyuncu almanın riskli olduğunu söyler. Mbaye Diagne ve Okay, gelecek sezon çok daha iyi olacaklar. Ligde kalırsak ikisinin de bonservisini almak isteriz'' dedi.  West Bromwich, Diagne'yi ligde kalırsa altı milyon euro karşılığında alabiliyordu ancak küme düştükleri için 4.3 milyon euro karşılığında bu transferi bitirebilirler.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal