Galatasaray'dan Zaha kararı! Fenerbahçe maçı öncesi harekete geçtiler

Galatasaray'da kadro planlaması sürüyor. Sarı Kırmızılılar'ın Fildişili yıldızı Wilfried Zaha için yönetim çarpıcı bir karar aldı. İşte detaylar...

27.12.2023-11:53 - (Son Güncelleme: 27.12.2023-11:53) Galatasaray'dan Zaha kararı! Fenerbahçe maçı öncesi harekete geçtiler

Süper Lig devi Galatasaray'ın, sezon başında kadrosuna kattığı ancak şu ana kadar yeterli verimi alamadığı Wilfried Zaha'nın Fenerbahçe ile oynanacak olan Süper Kupa karşılaşmasında ilk 11'de olacağı öne sürülse de yönetimin aldığı flaş karar taraftarın kafasını karıştırdı.

Yönetim tekliflere açık

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; oyuncunun Suudi Arabistan'da sahneye çıkmasını fırsat gören yönetim, Zaha için tekliflere açık olduğunu menajerlere iletti. Crystal Palace'tan ayrılmasının ardından bonservis bedeli ödenmeden alınan Zaha'ya 2 milyon 330 bin Euro imza parası ödenirken 3 yıllık anlaşmada her sezon 4 milyon 350 bin Euro garanti ücret verilecek.

Zaha

8 gole katkı sağladı

Ocak ayında Afrika Kupası'nın yolunu tutacak 31 yaşındaki Fildişi Sahilli hücum oyuncusu, Galatasaray'da 20 maça çıktı, 6 gol ve 2 asistlik skor katkısı sağladı.


Abdullah Şaşkın
abdullahsaskin@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal