Fatih Terim Panathinaikos ile mi anlaştı, ne zaman imzalayacak? Panathinaikos ligde kaçıncı sırada, başkanı kim? Fatih Terim Panathinaikos’un başına geçiyor

Galatasaray’ın ve Türkiye A Milli Futbol Takımı’nın efsane teknik direktörü Fatih Terim, Yunanistan ekibi Panathinaikos’un başına geçiyor. Peki Fatih Terim Panathinaikos ile mi anlaştı, ne zaman imzalayacak? Panathinaikos ligde kaçıncı sırada, başkanı kim? İşte detaylar…

26.12.2023-16:30 - (Son Güncelleme: 26.12.2023-16:30)

Türk futbolunun efsane isimlerinden Fatih Terim, son olarak Galatasaray ile 2021-2022 sezonunda yollarını ayırmıştı. Tecrübeli teknik adamın uzun süren tatil döneminin ardından Yunanistan Ligi ekiplerinden Panathinaikos ile prensipte anlaştığı öğrenildi. 

Fatih Terim Panathinaikos ile mi anlaştı?

Galatasaray ile UEFA Kupası zaferi yaşayan ve A Milli Takım’ın en başarılı dönemlerinden birisini yaşatan 70 yaşındaki Fatih Terim, Yunan ekibi Panathinaikos ile yeni bir maceraya yelken açmaya hazırlanıyor.

Fatih Terim Panathinaikos

Yunanistan Süper Ligi’nde 2. sırada yer alan Panathinaikos’un Fatih Terim ile 1,5 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor. 

Panathinaikos ligde kaçıncı sırada?

Yunanistan Süper Ligi’nin köklü ekiplerinden Panathinaikos, 15 haftası geride kalan ligde 11 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet ile ikinci sırada yer alıyor.

Panathinaikos başkanı kim?

Yunanistan’da şampiyonluk mücadelesi veren Panathinaikos’un başkanı Giannis Alafouzos’dur.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal