26.02.2021-18:02 (Son Güncelleme:26.02.2021-18:02)


1

Göztepe ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Alpaslan Öztürk için Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, yönetime olumlu rapor verdi.



2

Sarı kırmızılı yönetim transfer çalışmalarını hızlandırdı. Yerli bir oyuncu ile anlaşmak isteyen transferde bu konuyu öncelik haline getiren Galatasaray, Göztepeli Alpaslan Öztürk ile ilgileniyor.



3

Savunma rotasyonunu arttırmak isteyen Galatasaray, Marcao ve Luyindama için gelecek olan teklifleri de değerlendirme kararı alırken başarılı savunmacı Alpaslan Öztürk ile yapılan ön görüşmeler oldukça olumlu geçti.



4

Göztepe'nin savunmasında çok önemli bir rol oynayan aynı zamanda kaptanlık görevini de üstlenen Alpaslan Öztürk, 4 büyüklerden gelecek olan tekliflere ise sıcak bakacağını önceki röportajlarında belirtmişti.



5

Sezon başında Fenerbahçe'nin temas halinde olduğu Alpaslan Öztürk için Göztepe yönetimi bir bonservis ücreti belirlemiş ve rakam Fenerbahçe'ye yüksek gelince sarı lacivertliler transferi rafa kaldırmıştı.



6

Futbol hayatına Belçika'da başlayan Alpaslan Öztürk'ün Türkiye macerası 2013-2014 sezonunda gerçekleştirdiği Kasımpaşa transferi ile başlamıştı.



7

Kasımpaşa macerasının ardından sırasıyla Eskişehirspor ve Elazığspor formalarını terleten Alpaslan Öztürk forma giydiği bu takımlarda göstermiş olduğu performans ile dikkatleri üzerine çekmişti.



8

2018 yılında Göztepe macerasına start veren Alpaslan Öztürk takımında kaptanlığa kadar yükselip savunmanın en önemli oyuncularından biri haline gelmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR