Lille forması giyen Trabzonspor altyapılı 24 yaşındaki milli futbolcu Yusuf Yazıcı dün gece Hollanda ekibi Ajax'a karşı çıktığı maçta takımı elenmesine rağmen kişisel performansı açısından önemli bir gece yaşadı.
Milli Futbolcu Yusuf Yazıcı , UEFA Avrupa Ligi'nde çıktığı son 32 turu maçında Hollanda temsilcisi Ajax karşısında takımının golünü atmayı başardı.
Yusuf Yazıcı bu gol ile takımını elenmekten kurtaramasa da kişisel performans olarak fark yarattı.
Ajax - Lille maçında Klaassen golü ile 1-0 bulan Hollanda ekibi Ajax'ın golüne milli fubolcumuz Yusuf Yazıcı'dan cevap geldi eşitliği bozan ise David Neres bozdu.
UEFA Avrupa Ligi'nde 7. golünü atan 24 yaşındaki Milli futbolcu bu kupada bir sezon içerisinde en çok gol atan futbolcu oldu.
Grup aşamasında Sparta Prag maçında hat-trick yapan 24 yaşındaki futbolcu, iki defa ise de UEFA Avrupa Liginde haftanın 11'ine girmeyi başardı.
Yusuf Yazıcı'nın Fransa Liginde performansı ise de 22 maçta 7 gol atmayı başardı.