Galatasaray'dan Gündeme Dair Açıklama

Galatasaray Spor Kulübü, Mustafa Cengiz'in 20 Genel Kurul üyesinin olduğu ortamda söylediği iddia edilen sözler hakkında açıklama yaptı ve çıkan haberleri yalanladı.

15.04.2021-18:00 - (Son Güncelleme: 15.04.2021-18:00) Galatasaray'dan Gündeme Dair Açıklama

Galatasaray ile ilgili futbolcu Ryan Donk ve Teknik Direktör Fatih Terim hakkında iddilar atılmıştı. Galatasaray Spor Kulübü ise sosyal medya hesabından haberi yalanladı.

FATİH TERİM

Galatasaray'ın Teknik Direktörü Fatih Terim hakkında kulübe gelen uçak biletlerinin hepsini kendi kullandığı ve bu biletler ile Amerika ve Bodrum'a gittiği iddiası ortaya atılmıştı.

RYAN DONK 

Galatasaray'ın tecrübeli savunma oyuncusu Ryan Donk için ise partilerinden gına geldiği ne kadar disiplinsiz bir futbolcu iddiası ortaya atılmıştı Galatasaray Spor Kulübü bu iddiaların hiç birini kabul etmedi ve açıklama yayınladı.  

Yapılan açıklama şu şekilde:

'Basında bugün yayınlanan Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz’in 20 Genel Kurul üyesinin olduğu ortamda söylediği iddia edilen sözler tamamen hayal ürünüdür.

Hiçbir gerçekçiliği bulunmayan ve her cümlesi iftira dolu bu ifadeleri manşetine taşıyarak Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz’i kamuoyu önünde itibarsızlaştırma çabası içinde bulunmak en hafif tabiriyle ahlaksızlıktır. 

Bu tip hayal ürünü yalan haberler yapmanın gazeteciliğin hiçbir ilkesiyle bağdaşmadığını belirtir, Galatasaray camiasının, taraftarımızın ve kamuoyunun bu tip manipülatif haberlere itibar etmemesini rica ederiz'. 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal