Zeki Çelik Lig Maçı Öncesi Basın Toplanması Düzenledi

Lille'de forma giyen milli futbolcumuz Zeki Çelik, Montpellier maçı öncesi basın toplantısı düzenledi.

15.04.2021-17:23 - (Son Güncelleme: 15.04.2021-17:23) Zeki Çelik Lig Maçı Öncesi Basın Toplanması Düzenledi

Koronavirüsü tamamen atlattığını açıklayan Zeki, ligdeki şampiyonluk yarışına da değindi ve 4 takımın favori konumda bulunduğunu, şu an için şampiyonluktan bahsetmenin erken olduğunu altını çizdi.

Fransa 1. Futbol Ligi (Ligue 1) takımlarından Lille’de forma giyen milli futbolcu Zeki Çelik, şampiyonluk üzerine konuşmak için henüz erken olduğunu söyledi.

Takımının Montpellier ile yarın yapacağı lig maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında açıklama yapan Zeki, yeni tip koronavirüsü tamamen atlattığını dile getirdi.

Hastalık sürecinden bahseden 24 yaşındaki milli futbolcu, 'Herhangi bir şey hissetmedim. Sadece grip gibi burnum doldu biraz. Onun dışında yorgunluk ve benzeri semptomları yaşamadım. Türkiye’de 10 günü tamamlayıp test negatif çıkınca Fransa’ya geldim.' dedi.

KAPALI SAVUNMA OYNAYAN TAKIMLARA ZORLANIYORUZ

Yarın zorlu bir maça çıkacaklarını kaydeden Zeki Çelik, 'Montpellier’e karşı oynamak zor. İyi kapanan bir ekip. Kapalı oynayan takımlara karşı zorlanıyoruz ama antrenmanlarda buna göre çalışmalar yaptık. Önemli bir maç bizi bekliyor. Kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Maçlara kazanmak ve savaşmak için çıkıyoruz. Artık rakibin önemi yok. Elimizden gelen her şeyi yapmaya çalışıyoruz.' ifadelerini kullandı.

Bazı lig maçlarındaki performansının yetersiz olması konusunda Lille’in teknik direktörü Christophe Galtier ile görüşmeler yaptığını ve bu uyarıları dikkate alarak hatalarından ders aldığını vurgulayan Zeki, bu sezon şampiyonluk şanslarına ilişkin temkinli konuşmalar yaptı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal