Galatasaray'dan flaş çağrı: “Ali Koç, görüntüleri paylaşırsa seviniriz!"

Galatasaray Başkan Yardımcısı Niyazi Yelkencioğlu, MHK Eğitimcisi Hugh Dallas'ın hakemlerle çevrim içi yaptığı toplantının görüntülerinin sosyal medyada paylaşılmasını manidar bulduklarını ifade etti. Yelkencioğlu, bu konuda Ali Koç'a çağrıda bulundu.

26.03.2024-14:35 - (Son Güncelleme: 26.03.2024-14:43) Galatasaray'dan flaş çağrı: “Ali Koç, görüntüleri paylaşırsa seviniriz!"

Galatasaray'ın HDI Sigorta ile Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park'ta gerçekleştirdiği sponsorluk imza töreninde konuşan Niyazi Yelkencioğlu, 27. haftadaki Galatasaray-Bitexen Antalyaspor maçının ardından yapılan toplantının görüntüleriyle ilgili detaylı açıklama yapacaklarını belirtti. Yelkencioğlu, "ABD merkezli isimsiz bir hesabın görüşmelerin önü ve arkasını keserek bir görüntü paylaşması çok manidar. Bu görüntülerin nasıl ulaştığını merak ediyoruz." ifadeleriyle konuyu değerlendirdi.

Başkan Yardımcısı, "Ali Koç, eğer bu görüntüleri paylaşırsa seviniriz. Çünkü paylaştığı zaman belki biz de bir şeyler öğreniriz. Bu konuda herhangi bir sıkıntımız yok." şeklinde açıklamada bulundu. Söz konusu görüntülerin paylaşılmasıyla ilgili detaylı bir inceleme yapacaklarını belirten Yelkencioğlu, "Görüntülerin yayınlanmasından önce yaşanan süreci netleştireceğiz. Ancak şu anda herhangi bir yorum yapmanın erken olduğunu düşünüyorum." dedi. Galatasaray Başkan Yardımcısı, "Biz, herhangi bir haksızlığa veya yanlışa karşı çıkacak olan bir kulübüz. Ancak bu tür konularda doğru bilgilerin ışığında hareket etmek önemlidir." şeklinde görüşlerini dile getirdi. Görüntülerin ortaya çıkış sürecinin şaşırtıcı olduğunu vurgulayan Yelkencioğlu, "Ancak her şeye rağmen bu durumu detaylı bir şekilde inceleyip, gereken adımları atacağız." diyerek sözlerini tamamladı.


Ali Koç’tan paylaşmasını talep etti

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un 13 Mart'ta düzenlediği basın toplantısında, bahsi geçen toplantıya değindiğini belirten  Niyazi Yelkencioğlu, şunları söyledi:

"Bu konuşmalar Ali Koç'a nasıl ulaştı? Fenerbahçe'nin TFF içinde nasıl bir yapılanması var? Bunlar aklıma gelen soru işaretleri. Aynı hafta Fenerbahçe-Kasımpaşa maçındaki penaltı pozisyonuyla ilgili Hugh Dallas'ın yorumları Ali Koç'ta varsa o da bizimle onları paylaşırsa seviniriz. Sadece bizim maçımızla ilgili şeyleri cımbızla çıkarıyorlar. Kendi maçlarında şaibeli pozisyonlar var. Onlarla ilgili hiçbir konuşma meydana çıkmıyor."


Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal