Galatasaray’dan anlamlı davet: Volkan Demirel hepimizi ağlattı

Türkiye’yi derinden sarsan yüzyılın felaketi olarak değerlendirilen iki büyük depremin ilk gününden itibaren yaptığı yardım çağrıları ve depremzedeler tüm imkanlarıyla yardım eden isimler arasında yer alan Volkan Demirel’e Galatasaray’dan çağrı geldi. Galatasaray Basın Sözcüsü Rıza Morova, Volkan Demirel’i Galatasaray TV’de ağırlamak istediğini ifade etti.

10.02.2023-16:50 - (Son Güncelleme: 10.02.2023-16:50) Galatasaray’dan anlamlı davet: Volkan Demirel hepimizi ağlattı

Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan iki büyük depremin ardından yıkılan binaların sonucu binlerce can kaybı yaşanmıştı. Türkiye’nin 7’den 70’e tek yürek olduğu yüzyılın felaketi olarak değerlendirilen afet sonrasında en çok etkilenen illerden biri olan Hatay’a birçok yardım yapılmıştı.

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel de yaşanan depremler sonrasında sosyal medya canlı yayınında gözyaşlarına hakim olamamıştı. Volkan Demirel, Hatay'da durumun çok kötü olduğunu belirterek yetkililere seslenmişti.

Sembol isimlerden biri oldu

Sembol isimlerden biri oldu

Arama kurtarma faaliyetlerine çok büyük destek veren ve depremzedelere kucak açan Volkan Demirel, afet mücadelesinde sembol isimler arasında yer almıştı.

Galatasaray'dan anlamlı davet

Yardım çağrısı ile tüm Türkiyenin alkışını alan Volkan Demirel’e Galatasaray’dan anlamlı bir davet geldi.

Galatasaray Basın Sözcüsü Rıza Morova, Volkan Demirel'i kulüp kanalında ağırlamak istediklerini belirterek. Morova; Futbol +'ya yaptığı açıklamada, "Volkan Demirel hepimizi ağlattı. Kendisini GS TV'ye davet ettik. 'Bağlantı yapıp duygularını anlatır mısın? Hem güzel olur. Çünkü taraftarlar seni yanlış tanıdı' dedik" şeklinde konuştu.


Ömer Faruk Ekinci
ekomerfaruk@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal