31.01.2022-14:57 (Son Güncelleme:31.01.2022-15:12)


1

Galatasaray'dan, Alanyaspor'a kiralık olaran giden Emre Akbaba sergilediği performansla futbol dünyasının gündemine oturdu.



2

Süper Lig'de bu sezon Galatasaray'dan, Alanyaspor'a transfer olan Emre Akbaba oynadığı futbolla büyük ses getirdi. Futbolcu sergilediği performansla Süper Lig dışında Avrupa'da da büyük ses getirmeyi başardı.



3

Galatasaray'dan eski kulübü Alanyaspor'a kiralanan futbolcu ortaya koyduğu performansla çok önemli bir başarıya imza attı.



4

Galatasaray'dan sezon başında Alanyaspor'a kiralık olarak giden Emre Akbaba, ocak ayında attığı 6 gol ile tüm dünyanın zirvesine oturmayı başadı. Futbolcu performansıyla Messi, Ronaldo ve Mbappe gibi dev isimleri ardından bıraktı.



5

Galatasaray'ın sezon başında takımda düşünmediği için gönderdiği isimlerin başında gelen Emre Akbaba, Alanyaspor'da resmen yeniden doğdu.



6

Futbolcu eski takımıyla çıktığı 19 karşılaşmada 8 gol ve 3 asistlik bir performans sergiledi. Bu performansı ile dünya yıldızlarını geride bırakmayı başardı.



7

Ocak ayı içinde çıktığı 4 maçta rakip ağları 6 kez sarsan Emre Akbaba, 2022 yılını şu ana kadar en golcü futbolcusu olarak yer alıyor. Maç başına 1.5 gol ortalaması yakalayan Emre Akbaba, dünyadaki tüm yıldızları solladı.



8

Messi, Ronaldo, Mbappe, Haaland, Lewandowski gibi isimleri geride bırakan Emre Akbaba, 2022 yılına çok bomba bir giriş yaptı. Sarı kırmızılıların gönderdiğine ğişman olduğu isimlerin en başında gelen Emre Akbaba'nın formu yükselerek devam ediyor. Futbolcu ile ilgili yaşanan gelişmeler gerek Galatasaray taraftarı gerek diğer taraftarlar tarafından merakla takip ediliyor. Emre Akbaba'nın performansı alkış almaya devam ediyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR