31.01.2022-14:28 (Son Güncelleme:31.01.2022-14:28)


1

Kanarya'da gündeme son olarak ise çok bomba bir isim geldi. Sarı Lacivertlilerin, Benfica'nın 29 yaşındaki İsviçreli futbolcusu Haris Seferovic ile ciddi bir şekilde ilgilendiği öğrenildi.



2

Fenerbahçe'de golcü transferi için mutlaka etkili bir isim transfer edilmek istenirken gündeme son olarak gelen isim ise İsviçreli Haris Seferovic oldu.



3

Sarı lacivertlilerin futbolcu ve kulübü Benfica ile yakın temasa geçtiği gelen bilgiler arasında yer alıyor. Boşnak asıllı İsviçreli olan Seferovic'in de kendisine kanaryadan olan ilgi nedeniyle oldukça memnun olduğu ve transfere oldukça sıcak yaklaştığı aktarıldı.



4

Bu anlamda futbolcunun transferiyle ilgili yakın zamanda önemli gelişmelerin yaşanması bekleniyor.



5

Haris Seferovic'in performansı oldukça dikkat çekiyor. Futbola İsviçre'nin Luzern kentinde başlayan Haris Seferovic, ardından Grasshoppers'a transfer oldu. Buradaki performansıyla Fiorentina'ya transfer oldu.



6

Ardından Xamax'a gitti. Xamax sonrası ise Fiorentina'ya geri döndü. Kariyerinde sonraki zamanlarda Lecce, Novara ve Sociedad takımlarının formasını terletti.



7

Real Sociedad sonrası ise Alman ekibi E. Frankfurt'a transfer oldu.



8

E. Frankfurt sonrası ise 2017 yılında Portekiz ekibi Benfica'ya transfer oldu. Ayrıca İsviçre Milli Takımı'nın formasını giymektedir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR