31.01.2022-14:23 (Son Güncelleme:03.02.2022-14:44)


1

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor ile olan sözleşmesini karşılıklı olarak anlaşma sağlayarak fesheden 30 yaşındaki tecrübeli futbolcu Semih Kaya'nın yeni takımı belli oluyor.



2

Bir süredir alt yapısından çıktığı eski kulübü Galatasaray ile görüşme halinde olan Semih Kaya'nın Yeni Malatyaspor ile olan sözleşmesini feshetmesinin ardından imzayı atmasına kesin gözüyle bakılıyor.



3

Galatasaray ile bir süredir gerçekleştirdiği görüşmelerin ardından Yeni Malatyaspor ile bugün sözleşmesini karşılıklı olarak anlaşma sağlayarak fesheden Semih Kaya'nın bugün içerisinde eski takımına imza atması bekleniyor.



4

Yeni Malatyaspor'dan Semih Kaya ile yaşanan ayrılık ile ilgili olarak yapılan açıklamada ; ' 1.5 yıldır formamızı terleten Profesyonel Futbolcumuz Semih Kaya ile yollarımız ayrılmıştır. Kendisine bundan sonraki futbol yaşantısında başarılar dileriz. ' ifadelerine yer verilerek ayrılık resmen açıklandı.



5

Bir süredir Galatasaray yönetimi ile görüşme halinde olan Semih Kaya, eski takımına geri dönmek için Yeni Malatyaspor'da alacaklarının büyük bir bölümünden vazgeçti.



6

Yeni Malatyaspor ile sözleşmesini karşılıklı olarak anlaşma sağlayarak fesheden 30 yaşındaki Semih Kaya'nın kısa bir süre içerisinde Galatasaray'a imza atması bekleniyor.



7

Semih Kaya, Galatasaray'da alt yapıda yetişmesinin ardından 2008-2009 sezonunda A takıma yükselmeyi başarmıştı. Galatasaray formasıyla toplamda 209 karşılaşmada süre alan Semih Kaya, bu karşılaşmalarda 5 gol ve 5 asistlik bir katkı sağlamıştı.



8

Ayrıca Semih Kaya, Galatasaray formasıyla 5 Süper Lig, 4 Türkiye Kupası ve 4 Süper Kupa kazanma sevinci yaşamıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR