Galatasaray'da yolların ayrıldığı Teknik Direktör Domenec Torrent'in aldığı tazminat belli oldu!

Galatasaray'da teknik direktör krizi son buldu. Sarı kırmızılılarda İspanyol hoca Domenec Torrent ile yollar ayrılırken yerine gelen isim ise Okan Buruk oldu. Galatasaray'da Torrent'in tazminatı da ortaya çıktı. Sarı kırmızılı yönetimin hocaya 3.5 milyon euro vereceği öğrenildi.

22.06.2022-09:34 - (Son Güncelleme: 22.06.2022-09:45)

Galatasaray'da oldukça hareketli saatler yaşanıyor. Sarı kırmızılılarda uzun zamandır kafaları kurcalayan teknik adam düğümü çözüldü. Takımda teknik direktör Domenec Torrent ile yollar ayrılıp yerine ise Okan Buruk ile ön anlaşma yapıldı. Burak Elmas döneminde göreve gelen Domenec Torrent'in sarı kırmızılılara çıkarttığı fatura ise oldukça ağır oldu. İspanyol hocaya ödenecek olan fatura ise taraftarları hayrete düşürdü.

Görüşmenin ayrıntıları ortaya çıktı

Okan Buruk ile anlaşmaya varan Galatasaray'da teknik direktör Domenec Torrent'in sözleşmesini feshetmek için yapılan görüşmeler gün yüzüne çıktı. İspanyol teknik adam alacakları ve gelecek sezon ki hak edişlerinin hepsini istedi. Gelecek sezon için ekibiyle 2.2 milyon euro hak edişi olan İspanyol hocanın 5 aylık çalışması için ise 1.3 milyon euro alacağı bulunmakta. Bu anlamda Torrent sözleşmesini feshetmek için toplam 3.5 milyon euro istedi.

 

Fatura yeni yönetime kesildi

Galatasaray'a geldiği günden beri İspanyol hocaya çok cüzi bir ödeme yapıldığı ve tüm faturanın yeni yönetime bırakıldığı aktarıldı. Sarı kırmızılı yönetimin İspanyol hocayı ikna etmek için yoğun çaba içerisinde olduğu aktarılmakta. 3.5 milyon euro ödenirse 158 gün görevde kalan Domenec Torrent'in günlüğü ise 405 bin liraya gelecek. Bu anlamda Domenec Torrent'e ödenecek olan ücret gerek Galatasaray taraftarlarını gerek diğer Türk futbolseverleri hayrete düşürmüş durumda. Galatasaray'da göreve gelen Domenec takımda istenilen çıkışı yakalayamamıştı ve bu anlamda tepkileri üzerine çekmişti.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal