Galatasaray'dan kovulan Domenec Torrent'in yaptığı paylaşım taraftarları şaşkına çevirdi

Galatasaray’da görevine son verilen Domenec Torrent, yaşanan ayrılığın ardından sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla gündeme bomba gibi düştü. Domenec Torrent, ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.

22.06.2022-09:16 - (Son Güncelleme: 22.06.2022-09:16)

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray’da geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında Teknik Direktör Fatih Terim ile yolların ayrılmasının ardından göreve getirilen İspanyol teknik adam Domenec Torrent, bekleneni bir türlü vermemişti.

Dursun Özbek'in gelişi Torrent'e yaramadı

Domenec Torrent’in Başkan Burak Elmas ve yönetimi tarafından göreve getirilmiş, geçtiğimiz günlerde sarı kırmızılılarda gerçekleşen başkanlık seçiminde Dursun Özbek’in göreve gelmesiyle takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyordu.


Domenec Torrent açıklama yaptı!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’in görevine son verdiği Domenec Torrent, sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşımda ;

‘ Zor bir dönemde kulübe geldik ve elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Kendimizi dışarıda olanlardan soyutlayarak, fazla gürültü yapmadan sadece işimize odaklandık. Her gün bize çok yardımcı olan Florya çalışanlarına şükranlarımı sunuyorum. Takımın ihtiyacı olduğu zamanlarda yardımcı oldukları için istisnasız bütün Galatasaray taraftarlarına teşekkür ediyorum; Galatasaray size aittir. Sizin için en iyisini ve bu olağanüstü kulübü tekrar şampiyon yapacak yolu bulmanızı diliyorum. ‘ ifadelerini kullandı.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal