28.02.2021-19:56 (Son Güncelleme:28.02.2021-19:56)


1

Devre arasında yaptığı takviyelerle kadrosunu gençleştiren Galatasaray, yaz transfer döneminde de genç ve potansiyel vaat eden oyuncuları kadrosuna katacak.



2

Galatasaray’ın ara transfer hamlelerinden fazla yararlanamadığı tek isim ise Halil Dervişoğlu oldu. Milli futbolcu 2 karşılaşmada 7 dakika süre aldı.



3

Galatasaray’da özellikle ara transfer döneminde gerçekleşen Mostafa Mohamed, Gedson Fernandes, Onyekuru ve Yedlin’in performansı Fatih Terim’in yüzünü güldürürken, Halil Dervişoğlu ise geçirdiği corona virüsü nedeniyle fazla şans bulamadı.



4

Takıma katılan genç oyuncuların enerjisi sarı-kırmızılılarda büyük etkisini gösterirken, gelecek sezon planlaması doğrultusunda yerli ve genç oyuncu arayışlarına başlayan Galatasaray’ın listesinde Altınordu'dan iki isim var.



5

TFF 1.Lig ekiplerinden Altınordu forması giyen 18 yaşındaki Enis Destan, bu sezon 17 maçta 9 gol 2 asistlik performans sergiledi.Genç oyuncu son vuruşlarında ki beceresi ile dikkat çekiyor.



6

Galatasaray'ın Teknik Direktörü Fatih Terim öncelikli olarak yedek olarak Enes Destan'ı düşünse de Mostafa sonrasında Galatasaray'ın forvet bölgesini Enes'e emanet etmek istiyor.



7

İzmir ekibinde ter döken bir diğer isim ise Burak İnce. 16 yaşındaki genç futbolcu bu sezon 19 karşılaşmada 4 gol kaydetti.



8

Burak İnce tekniği ile yaşıtlarından çok farklı bir yeneteneğe sahip özellikle frkikleri üst düzey kullannan genç oyuncu Fatih Terimi bu konuda etkilemiş gözüküyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR