28.02.2021-20:07 (Son Güncelleme:28.02.2021-20:07)


1

Mesut Özil transferi ile birlikte transferin en çok konuşulan takımlarından biri haline gelen Fenerbahçe, bir yıldız ismi daha kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Bayern Münih'in tecrübeli savunmacısı Jerome Boateng ile görüşen Fenerbahçe, transferi tamamlamaya oldukça yakın.



2

Süper Lig'de geçtiğimiz haftalarda yaşamış olduğu düşüş ile birlikte dikkat çeken Fenerbahçe, yeni sezonun planlamalarına erkenden başladı.



3

Özellikle sezon başında ve ara transfer döneminde yaptığı takviyelerle çok konuşulan Fenerbahçe, sezon sonunda da adından sık sık söz ettirecek hamlelere imza atmaya hazırlanıyor..



4

Stoper bölgesine yapmış olduğu transferlerden istediği katkıyı bir türlü alamayan Fenerbahçe, Mauricio Lemos ve Marcel Tisserand ikilisi ile yollarını ayırmayı planlıyor.



5

Lemos için sezon sonunda gelecek teklifleri değerlendirme kararı alan Fenerbahçe'de ara transfer döneminde kadroya dahil edilen Attila Szalai ise gösterdiği başarılı performansla kısa süre içerisinde ilk 11'in vazgeçilmez isimlerinden biri oldu..



6

Yeni sezon için Macar stoperin yanına bir takviye daha yapmak isteyen sarı-lacivertliler Bayern Münih'in yıldız savunmacısı Jerome Boateng'in peşinde.



7

Mesut Özil'in Bayern Münih'le sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Jerome Boateng'i Fenerbahçe'ye davet ettiğini ileri sürüldü.



8

Yıldız oyuncunun, küçük yaştan itibaren milli takımlarda beraber oynadığı 32 yaşındaki stoperle bir görüşme yaptığı ve kendisiyle yeniden birlikte olmak istediğini, Fenerbahçe'nin de kendisine ihtiyacı olduğunu dile getirdiği ifade edildi.



9

Yıldız oyuncunun, küçük yaştan itibaren milli takımlarda beraber oynadığı 32 yaşındaki stoperle bir görüşme yaptığı ve kendisiyle yeniden birlikte olmak istediğini, Fenerbahçe'nin de kendisine ihtiyacı olduğunu dile getirdiği ifade edildi..



10

Jerome Boateng'in futbolunun son döneminde Premier Lig'de oynamayı planladığı ancak yakın dostu olan Mesut'un ısrarları sonrasında sürpriz bir Fenerbahçe transferi gerçekleşebileceği öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR