28.02.2021-16:04 (Son Güncelleme:28.02.2021-16:04)


1

Fenerbahçe için ligde bu hafta oynanacak olan Trabzonspor derbisi hayati bir önem taşıyor. Derbiden kötü bir sonuç çıkması halinde Teknik Direktör Erol Bulut ile yollar ayrılıp takım sezon sonuna kadar Volkan Demirel ve Emre Belözoğlu ikiline emanet edilecek.



2

Göztepe maçı sonrası çıkan haberlere rağmen Erol Bulut’un geleceği ile ilgili bir açıklama yapılmadı. Bunun sebebi ise Trabzonspor maçının gerçek anlamda Erol Bulut için kader mücadelesi olması.



3

Skor kadar oyun da yönetimin genç teknik adam ile ilgili kararında belirleyici olacak. Takımın yine dağınık ve etkisiz bir görüntü sergilemesi durumunda yollar ayrılacak.



4

Sarı-lacivertliler 2021 yılının ilk 2 ayı birbirinden çok farklı bir görüntü verdi. Ocak ayında lig ve kupada sıkışık fikstürde 10 maça çıkan Erol Bulut ve öğrencileri, 9 galibiyet 1 beraberlik elde etti, ligde liderliğe yükseldi, kupada turu geçti. Ancak şubat ayı kabus gibi başladı, öyle devam etti. Ligde ve kupada bu kez fikstür daha rahattı. Ancak 4 maçta 3 yenilgi, 1 galibiyet alındı.



5

Teknik Direktör Erol Bulut'un görevine son bulunması halinde Fenerbahçe'nin şu anda teknik ekibinde yer alan Emre Belözoğlu ve Volkan Demirel ikilisinin görevi devralacağı öğrenildi.



6

Fenerbahçe'nin son dönemde İstanbul’da yüzü gülmedi.. Ligde Galatasaray ve Göztepe’ye evinde 1-0 kaybeden sarı-lacivertliler, kupada da sahasında Başakşehir’e 2-1 mağlup oldu. Tek galibiyet İstanbul’da Atatürk Olimpiyat Stadı’nda Karagümrük’e karşı 2-1’le geldi.



7



8

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR