Galatasaray’da tarihi karar: Seçim süresi değiştirildi

Galatasaray Genel Kurulu, kulüp tüzüğünde yer alan bazı maddelerde değişiklik yaptı. Buna göre sarı kırmızılı kulübün seçim süresi 3 yılda bir yerine 2 yılda bir yapılacak.

10.06.2023-12:19 - (Son Güncelleme: 10.06.2023-12:19)

Bugün toplanan Galatasaray Genel Kurulu, kulüp tüzüğünde yer alan bazı maddelerde değişiklik yaptı. Yapılan görüşmelerde Galatasaray'da seçim süresinin 2 yıla indirilmesi ve ibraya ilişkin bağlantılı maddelerde öngörülen değişiklikler olmak üzere toplam 11 madde ve ilgili bentlerin değişimi oy çokluğuyla kabul edildi.

Dursun Özbek’ten açıklama

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, genel kurul toplantısı sonrasında yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Galatasaray Genel Kurul

"Verdiğimiz önemli sözlerden birini tutmanın mutluluğu ve gururuyla karşınızdayım. Cumhuriyet'in 100. yılında şampiyon olmak çok önemliydi. 'Cumhuriyet'in 100'ü Galatasaray'a bu kupa çok yakıştı. Şimdi hedefimiz Türk olmayan takımları yenmek."

"Şimdi hedefimiz Türk olmayan takımları yenmek. Avrupa'da yeniden kupa kazanmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız."

"Bu tüzük tadil genel kurulunu şeffaf bir şekilde Galatasaray için en iyisini bulmak adına yaptığımız tartışmaların ilk adımı olarak görüyorum. Desteğinizle, Galatasaray'ı daha iyi günlere ulaştıracağımıza yürekten inanıyorum."

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal