Galatasaray'da taraftarı meraklandıracak Icardi müjdesi: Yönetim harekete geçti

Son dönemde adı transfer dedikodularına karışan takımın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi için Galatasaray yönetiminden karar çıktı. İşte detaylar...

07.12.2023-09:57 - (Son Güncelleme: 07.12.2023-17:17) Galatasaray'da taraftarı meraklandıracak Icardi müjdesi: Yönetim harekete geçti

Geçen sezondan beri Galatasaray'ın gol yükünü çeken ve attığı gollerle takımın kazandığı şampiyonluğun en büyük pay sahibi olan Arjantinli yıldız Mauro Icardi'nin talipleri bitmek tükenmek bilmiyor.

Devler'in isteğine karşılık Galatasaray harekete geçti

Golcü sıkıntısı çeken Real Madrid ve eski takımı Inter, Arjantinlinin peşine düştü. Ancak çıkan bu Haberler üzerine Galatasaray, harekete geçti. 

Yetkililerin cevabı belli oldu

Arjantinli yıldızı satmayı düşünmeyen Galatasaraylı yetkililer, Icardi'ye gelebilecek herhangi bir teklifi reddetme kararı aldı. Bu rakamın 40 milyon euro bile olsa kabul edilmeyeceğini ifade eden sarı-kırmızılı yetkililer, Icardi'nin yeni nesil üzerindeki etkisinin çok fazla olduğunu gördükleri için gelen teklifleri dikkate almayacakları öğrenildi.

Jesus da istemişti

Daha önce Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Jorge Jesus'un yeni ekibi Al Hilal'in de Arjantinli futbolcu için servet istese de Sarı Kırmızılılar oyuncuyu satmamıştı.

Icardi, bu sezon 23 maçta 16 gol ve 5 asistlik performans gösterdi.

Abdullah Şaşkın
abdullahsaskin@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal