Galatasaray'da süre almayan Erick Pulgar'ın 12 milyon TL alacağı var!

Sarı kırmızılılara ara transfer döneminde büyük umutlarla transfer edilen fakat beklentilerin altında kalan Erick Pulgar ile ilgili gerçek gün yüzüne çıktı. 90 dakika sahada oynamayan futbolcuya sarı kırmızılıların 12 milyon tl borçlu olduğu öğrenildi.

15.04.2022-14:56 - (Son Güncelleme: 18.04.2022-17:32)

Galatasaray'ın devre arası transfer döneminde kadrosuna Fiorentina'nın Şilili futbolcusu Erick Pulgar'ı transfer etmişti. Bu transfer büyük yankı uyandırmıştı. Erick Pulgar büyük umutlarla takıma katılırken oynadığı futbol ile yoğun tepki aldı. Henüz 90 dakika sahada duramayan futbolcu takımda tartışma konusu haline geldi.

Şilili futbolcu ortalarda yok

Başkan Burak Elmas, Şilili orta sahayı transfer etti fakat futbolcu geldiğinden beri resmen ortalarda yok. Süper Lig'de 5 maç görev yapan Pulgar'ın 90 dakika oynadığı karşılaşma bulunmuyor. 28 yaşındaki yıldız Alanyaspor karşılaşmasında 8, Kayserispor'a karşı 10, Göztepe maçında 61, Konyaspor'a karşı 59 ve Karagümrük maçında 26 dakika sahada kalan isimdi. Görev alığı dakikalar boyunca gol ve asist ise yapamadı. 

Hazırlık maçında oynadı

Erick Pulgar'ın Süper Lig dışında dostluk karşılaşmasında 46 dakika süre alması gündem oldu. Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, Ukrayna ekibi Dinamo Kiev ile oynanan mücadelede Pulgar'ı ilk 11'de sahaya sürdü ve futbolcuyu ikinci yarının başında oyundan aldı. 

Erick Pulgar'ın sarı kırmızılılara zararı büyük oldu.

Alacağı ücret tartışma konusu oldu

Erick Pulgar yarım sezon için Galatasaray ile 750 bin Euro karşılığında anlaştı. Şilili futbolcu Galatasaray'dan 11.8 milyon lira almış olacak. Galatasaray'da Burak Elmas yönetiminin sezon başından beri yaptığı transferler ve o transferlerin takıma katkısı büyük tartışma konusu olmuş oldu. Futbolcunun bu anlamda takımdaki durumu da gerek Galatasaray takımı gerek Galatasaray taraftarları tarafından takip edilmekte.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal