Galatasaray'da Selçuk İnan, Sivasspor Maçının Ardından İsyan Etti!

Galatasaray yardımcı antrenörü Selçuk İnan, Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Sivaspor deplasmanında aldıkları mağlubiyetin ardından düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

14.12.2021-09:56 - (Son Güncelleme: 14.12.2021-10:10)

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında lider Trabzonspor'un puan kaybettiği haftada deplasmanda Sivasspor'un konuğu olan Galatasaray, sahadan 1-0'lık mağlubiyetle ayrıldı.

FATİH TERİM'İN CEZASI NEDENİYLE SELÇUK İNAN GÖREVDEYDİ

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in cezası nedeniyle takımın başında olan yardımcı antrenör Selçuk İnan, mağlup ayrıldıkları Sivasspor deplasmanının ardından ev sahibi ekibin kaleci Muslera'nın sakatlığı sırasında gol atması ve şampiyonluk şansları hakkında açıklamalarda bulundu.

SELÇUK İNAN MAÇIN ARDINDAN İSYAN ETTİ

Sarı kırmızılılarda yardımcı antrenör Selçuk İnan, Sivasspor mağlubiyetinin ardından düzenlemiş olduğu basın toplantısında yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Az önce Muslera ile görüştük. Durumu ciddi görünüyor. Ama şuan konuşmak için erken. Yarınki kontrollerinde inşallah ciddi bir şey çıkmaz. Sakatlandığı için çok üzgünüz. O pozisyona gelecek olursak, bir yetkilinin bizi aydınlatmasını isterim. Çünkü sporcu sağlığının çok önemli olduğu söyleniyor. Çok önemli bir pozisyona girecekken hakem maçı durdurdu. Sporcu sağlığı bizim için daha önemli dedi. Çok doğru söyledi bence. Ama Muslera’nın pozisyonunda da sporcu sağlığı önemliydi. Hakeme bunu hatırlatmak lazım. Hakem öyle taktir etti. Son haftalarda hakemlerin taktiri hep aleyhimizde oluyor. Muslera yerdeyken golü yedik. Yerdeki kaleciydi, maçı durdurması gerekiyordu. Ben de merak ediyorum. Nedenini anlatarak bizi aydınlatırsalar seviniriz. nihayetinde oyuncunun kendi hayatı ve bakışı da var. Böyle önemli maçlardan sonra ister istemez rehavet oluyor. Bugünde aslında böyle bir maç oynadık. Oyunun hakimi genelde bizdik ama istediğimiz pozisyonları açıkçası ofansif anlamda yakalayamadık. Daha istekli olabilirdik ama bunları tam anlamıyla gerçekleştiremedik. Matematiksel olarak bitmedikçe biz bunu kovalamaya devam edeceğiz. Tabii işimiz kolay değil, gerçekçi olmak gerekirse hiç de kolay değil ama sonuna kadar bunu kovalayacağız ve devam edeceğiz. Tabii ki transfer ihtiyacı olabilir, bu teknik ekibin, yöneticilerimizin beraber alacağı bir karar. Ama onun dışında bu yönde çok çalışmalarımız oluyor aslında. Çok denemelerimiz de oluyor. Hatta bu konuda tercihler konusunda, eleştirildiğimiz zamanlarda oldu. Hep sürekli bir şeyler deniyoruz, çalışmalarda yapıyoruz bununla ilgili ama bazen ne kadar çalışsanız da elinizden bir şey gelmiyor. Bu dönem hep böyle devam edecek değil, elbet oyuncularımızda gelişecek, değişimlerde olacaktır. Bununla ilgili çalışmalarımız var. ' ifadelerini kullanarak dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal