Galatasaray'da seçim iptali kararı sonrası Abdurrahim Albayrak'tan sosyal medyada dikkat çeken paylaşım!

Galatasaray'da 30 Nisan'da gerçekleşmesi planlanan seçimli genel kurul İstinaf Mahkemesi'nin kararıyla iptal edildi. Sarı kırmızılılarda bu karar sonrası tepkiler devam ederken camiadaki isimlerden dikkat çeken açıklamalar geliyor. Son olarak Abdurrahim Albayrak sosyal medya hesabından seçimin yapılacağına inandığını aktardı.

29.04.2022-14:07 - (Son Güncelleme: 29.04.2022-14:17)

Sarı kırmızılılarda İstinaf Mahkemesi'nin Galatasaray'da yarın gerçekleştirilecek seçimli genel kurula tedbir koymasının yankıları devam etmekte. Galatasaray'da önemli isimlerden birisi olan Abdurrahim Albayrak'tan ise dikkat çeken bir çıkış geldi.

Yaptığı açıklama taraftarların ilgisini çekti

Yaşanan gelişmeler sonrası sarı kırmızılı kulübün eski başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak, seçimin yapılması gerektiğine inandığını aktardı. Sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Albayrak, 'Galatasaray'da yarın seçim olmalıdır. Ben şahsen seçimin yapılacağına bütün kalbimle inanıyorum.' ifadelerine yer verdi.


Fırat Develioğlu'nun başvurusu kabul edildi

Genel kurul üyesi Fırat Develioğlu, seçimin iptali için bir üst mahkemeye giderek yürütmeyi durdurma başvurusu yaptı. Yapılan başvuruyu kabul eden İstinaf Mahkemesi, 30 Nisan'da yapılacak olan seçime tedbir kararı verdi. Bu nedenle sarı kırmızılılarda başkanlık seçimi iptal edilmiş oldu.

Yaşanacak gelişmeler merak konusu oldu

Mahkemenin Galatasaray için verdiği seçim kararı sonrası yaşanacak yeni gelişmeler büyük bir merak konusu haline gelmiş durumda. Sarı kırmızılılarda bu anlamda süreçin nasıl bir şekilde ilerleyeceği gerek takım gerek taraftarlar tarafından büyük bir merak konusu haline gelmiş durumda.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal