Galatasaray Başkan adayı Metin Öztürk, seçimin iptal kararına büyük tepki gösterdi!

Galatasaray'da İstinaf mahkemesinin seçimli genel kurula tedbir kararı koyması sonrası sarı kırmızılıların başkan adayı olan Metin Öztürk sosyal medyadan açıklamalarda bulundu. Öztürk alınan kararı sert sözlerle eleştirdi.

29.04.2022-13:05 - (Son Güncelleme: 29.04.2022-15:35)

Sarı kırmızılılarda seçimli genel kurulun iptalinin sonrasında başkan adayı olan Metin Öztürk'ten ilk açıklama geldi. Galatasaray'da yarın yapılması planlanan seçimde başkan adayı olan Metin Öztürk'ün açıklaması büyük yankı uyandırdı.

Sosyal medya paylaşımı çok konuşuluyor

Metin Öztürk alınan karar sonrası yaptığı paylaşımda, 'Mahkeme mahkeme koşup, bitmeyen bir ahlaksızlıkla Galatasaray'ın geleceği ile oynayanları ve arkasındakileri biliyoruz. Yazıklar olsun kalıbınıza. #BaşkaGalatasarayYok" şeklinde ifadelere yer verdi.


Yaşanan gelişmeler merakla takip ediliyor

Galatasaray'da son olarak yarın yapılması planlanan seçimin iptalinin ardından yaşanacak gelişmeler de çok büyük merak konusu olmuş durumda. Alınan karar Türk futbolunun gündemine bomba gibi düşerken sarı kırmızılı camiada büyük bir belirsizlik durumu hakim. Bu anlamda Galatasaray'da başkanlık seçimi ile ilgili nasıl bir yol izleneceği gerek takımda gerek taraftarlar da büyük merak konusu haline gelmiş durumda.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal