Galatasaray'da Sacha Boey Sakatlığı Nedeniyle Derbiyi Kaçıracak!

Galatasaray'a Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında kendi sahasında oynayacağı Fenerbahçe derbisi öncesinde yıldız futbolcusundan kötü haber geldi.

20.11.2021-17:20 - (Son Güncelleme: 20.11.2021-17:20) Galatasaray'da Sacha Boey Sakatlığı Nedeniyle Derbiyi Kaçıracak!

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında oynanacak olan Galatasaray-Fenerbahçe derbisi Pazar günü saat 19:00'da NEF Stadyumu'nda oynanacak olan mücadele için geri sayıma geçildi.

YILDIZ FUTBOLCU SAHALARDAN UZAK KALMAYA DEVAM EDECEK

Galatasaray'da derbi öncesi futbolcularıyla birlikte kampa giren Teknik Direktör Fatih Terim, yıldız futbolcusunun sakatlığı nedeniyle sahalardan uzak kalacağı haberini almasıyla birlikte büyük bir üzüntü yaşadı.

SACHA BOEY 2 HAFTA DAHA YOK!

Sarı kırmızılılarda sağlık heyeti ile görüşmelerde bulunan Teknik Direktör Fatih Terim, bir süredir yaşadığı sakatlık nedeniyle formasından uzak kalan Sacha Boey'in en az 2 hafta daha sahalardan uzak kalacağını öğrendi.

FATİH TERİM SAĞ BEKİ YENİDEN YEDLİN'E EMANET EDECEK

Galatasaray'da Fenerbahçe derbisinde sağ bek pozisyonunda Sacha Boey'in yokluğunda DeAndre Yedlin'in oynaması beklenirken, Teknik Direktör Fatih Terim'in ise sezon başında transfer edilen Sacha Boey'in sakatlık sorunlarının bir türlü geçmemesi nedeniyle sinirli olduğu öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal