01.01.2022-09:53 (Son Güncelleme:01.01.2022-10:10)


1

Galatasasaray'da Senegalli yıldız futbolcu Mbaye Diagne'nin geçtiğimiz sezon West Bromwich'e kiralanmasıyla ilgili aracılık yapan Musampa'ya ödenen para nedeniyle soruşturma başlatıldı.



2

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sarı kırmızılılarda transfer bilançolarını araştıran yönetimin dikkatini bir menajere hak edişinden fazla ödenen komisyon çekti ve bu anlamda soruşturma başlatıldı. Soruşturma ise sarı kırmızılıların Senegalli yıldızı Mbaye Diagne'yi yakından ilgilendiriyor.



3

Geçen sezonun devre arasında İngililz takımı olan West Bromwich'e kiralanan Senegalli futbolcu Mbaye Diagne'nin 1 milyon 175 bin euro yarım devre maaşını ödemekten kurtulan sarı kırmızılılarda bu transfere aracılık eden menajer Musampa'ya 195 bin euro ödendiği açıklandı.



4

Yüzde 10'u, 77 bin euro aştığı finansal raporlara yansıyan bu fahiş komisyon, yönetimin dikkkatinden kaçmadı ve Senegalli futbolcu Mbaye Diagne'nin transferinin perde arkası soruşturulmaya başlandı. Yıldız futbolcunun transferinde yaşanan bu hesapta olmayan durum merakla takip ediliyor.



5

Galatasaray'ın Senegalli yıldız futbolcusu Mbaye Diagne ile ilgili yaşanan gelişmelerin gerek sarı kırmızılı takımda gerek Galatasaray taraftarları tarafından yoğun bir şekilde dikkat çektiği vurgulandı. Galatasaray camiasında yaşanan gelişmelerin büyük yankı uyandırdığı öğrenildi. Senegalli futbolcu ile ilgili yaşanan gelişmeler büyük bir merakla takip ediliyor.



6

Mbaye Diagne, 2021 devre arasında İngiliz ekibi West Brom'un yolunu tutmuştu. Futbolcu İnggiltere'de 1 sezon kiralık oynamasının ardından Türkiye'ye geri dönmüştü.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR