Galatasaray’da Mauro Icardi seferberliği: Bayern Münih maçına saatler kala sürpriz gelişme

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda bu akşam Bayern Münih’i konuk edecek olan Galatasaray’da Beşiktaş maçında sakatlanan Mauro Icardi ile ilgili önemli bir gelişme yaşanıyor. İşte detaylar…

24.10.2023-11:04 - (Son Güncelleme: 24.10.2023-17:27)

Devler Ligi’nde aldığı Manchester United galibiyetiyle gruptan çıkma yolunda iddialı bir konuma gelen Galatasaray’da Beşiktaş derbisinde sakatlanan Mauro Icardi’nin zorlu maçta oynayıp oynamayacağı gündemin ilk sırasında yer alıyor. Arjantinli yıldızın sakatlığının ciddi olmadığı belirtilirken sürpriz gelişmeler de ardı arkasına geldi.

Oynamak istiyor

Bayern Münih’e karşı ilk 11’de sahaya çıkmak isteyen Icardi’nin teknik ekip ve sağlık ekibiyle yaptığı görüşmelerde oynamaya kararlı olduğu belirtiliyor.

Mauro Icardi Bayern Münih maçında oynayacak mı?

Galatasaray Sağlık Kurulu’nun raporu bekleniyor

Mauro Icardi’nin Bayern Münih maçında sahada yer alıp yer almayacağı Galatasaray Sağlık Kurulu tarafından hazırlanacak rapora göre netleşecek.

Arjantinli golcüden olumsuz bir durum çıkması halinde ise Barış Alper Yılmaz sahaya sürülecek.

İğneyle sahada olabilir

Arjantinli forvet, görevden kaçmayacağını ve iğne ile oynamaya hazır olduğunu teknik kadroya ilettiği de öğrenildi. Teknik Direktör Okan Buruk ve doktorlarla durum değerlendirmesi yaparken, Icardi'nin sakatlığının daha da ileri düzeye gitmesinin riskleri üzerine durulduğu öğrenildi.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal