17.09.2021-12:54 (Son Güncelleme:17.09.2021-13:47)


1

Giresunspor maçında takım arkadaşı Kerem ile yaşadığı olaylar nedeniyle kırmızı kart gören ve 8 maçlık bir ceza alan Marcao, Avrupa arenasında sahalara geri döndü. Sambacının savunmadaki etkili performansı dikkat çekti.



2

Süper Lig devlerinden Galatasaray'ın stoperi Marcao, ligde oynadıkları Giresunspor maçında takımın genç yıldızı Kerem ile olaylar yaşamıştı. Takım arkadaşı ile kavga eden futbolcu, yediği cezalar sonrasında sahalardan uzun bir süre uzak kalmıştı.



3

TFF'nin 8 maç men cezası verdiği, Galatasaray Yönetimi'nin de kadro dışı bıraktığı ve para cezası kestiği futbolcu sahalara geri döndü. Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'nde, İtalyan devi Lazio ile karşılaştığı maçta forma giyen Marcao uzun bir sürenin ardından sahadaki yerini almış oldu.



4

Marcao, kavga ettiğ takım arkadaşı Kerem'den özür dilemiş ve yaşanan olaylar bastırılmıştı.



5

Galatasaray'da bu anlamda gerilim biterken, yıldız futbolcu Marcao sahadaki yerini aldı. Futbolcu oynadığı oyun ile beğeni kazandı.



6

Sambacı ligde 5 maç daha Galatasaray formasından uzak kalacak. Fatih Terim, Süper Lig'de 5 maç daha olmayacak olan Marcao'yu, Avrupa arenasında sahaya sürmeye devam edecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR