Galatasaray'da Marcao Takımla Çalışmalara Başladı!

Galatasaray'da sakatlığı dolayısıyla Sivasspor karşılaşmasında forma giyemeyen Brezilyalı yıldız Marcao'nun kontrollü bir şekilde takımla çalışmalara başladığı aktarıldı.

17.12.2021-14:52 - (Son Güncelleme: 17.12.2021-14:52)

Sarı kırmızılılarda yaşadığı  sakatlık nedeniyle Sivasspor karşılaşmasında forma terletemeyen Brezilyalı yıldız Marcao'nun kontrollü bir şekilde takımla çalışmalara başladığı duyuruldu.
Sarı kırmızılılara Brezilyalı stoper Marcao'dan sevindiren haber geldi. Galatasaray'ın deneyimli savunmacısı, sakatlığı nedeniyle Sivasspor karşılaşmasında forma terletememişti. Brezilyalı yıldız ile ilgili Galatasaray takımından dikkat çeken açıklama geldi.

GALATASARAY'DAN MARCAO AÇIKLAMASI GELDİ

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Medipol Başakşehir ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla tamamlarken Galatasaray'dan dikkat çeken açıklamalar geldi. Sarı kırmızılılarda yapılan açıklamada, 'Medipol Başakiehir ile oynanacak maçın hazırlıkları bugün antrenmanla tamamlanırken, sakatlıktan dönen Marcao da kontrollü bir şekilde takımla birlikte çalışmalara katıldı. Sacha Boey, tedavisinin ardından günü sağlık ekibimiz tarafından kendisi için hazırlanan program dahilinde geçirdi. Fernando Muslera ve Christian Luyindama'nın tedavisine devam edildi.' ifadelerine yer verildi.

GALATASARAY'DA MARCAO'DAN GELEN HABER SEVİNDİRDİ

Sarı kırmızılılarda Brezilyalı yıldız Marcao'dan gelen haber gerek Galatasaray takımını gerek Galatasaraylı taraftarları çok sevindirdi. Brezilyalı yıldız son olarak yaşadığı sakatlıkla gerek Galatasaray takımını gerek Galatasaray taraftarları üzmüştü. Futbolcuyla ilgili yaşanan son gelişmeler takımda büyük sevince neden oldu. Sambacının durumu çok yakından takip ediliyor. Marcao bu sezon oynadığı futbolla gerek Galatasaray takımında gerek yurt dışında büyük ses getirdi. Yıldız futbolcu ile özellikle Avrupa'da ara transfer döneminde pek çok önemli takım ilgileniyor. Ara transfer dönemi için gözler şimdiden yıldız futbolcunun üzerine çevrildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal