Galatasaray'da Kilit Nokta Lemina!

Eksikler sebebiyle birçok değişik senaryoyu deneyen Teknik Direktör Fatih Terim, savunmada Ahmet Çalık'ın yanında defansın lideri olarak Lemina'yı yerleştirecek.

20.06.2020-16:25 - (Son Güncelleme: 20.06.2020-16:18) Galatasaray'da Kilit Nokta Lemina!

Galatasaray'ın pazar günü Gaziantep ile yapacağı lig karşılaşmasının kadrosu yavaş yavaş kesinleşiyor. Teknik adam Fatih Terim, eksikler sebebiyle birçok değişik kurgu denerken, sonunda kararını netleştirdi.

Marcao ve Donk'un olmayışında, defansta Ahmet Çalık'ın ile birlikte Lemina forma giyecek. Gabonlu yıldız futbolcu, aynı zamanda defansta liderlik görevini alacak ve takım arkadaşlarını yönlendirecek. Terim, Lemina ile özel bir görüşme yaparak istediklerini tek tek anlattı.

SOL KANATTA BELİRSİZLİK

Lemina'nın geriye gelmesiyle, orta alanın şekli de değişecek. Seri, Ömer ve Belhanda'nın beraber oynayacağı ortaya çıktı. Hücum üçlüsü ise aynı; Feghouli, Falcao ve Onyekuru gol yükünü çekecek. En son sürpriz ise sol bekte gerçekleşebilir. Son taktik provada Saracchi'nin yerine Linnes görev yaptı. Fatih hoca sadece sol bekle ilgili olarak kararını maç saatine doğru verecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal