10.10.2021-11:07 (Son Güncelleme:10.10.2021-11:52)


1

Galatasaray'da Avrupa devlerinin radarına giren Kerem Aktürkoğlu ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sarı kırmızılıların genç yıldızının yeni sözleşmesinde pürüz çıktı.



2

Galatasaray'da son zamanlarda sergilediği performansla büyük alkış alan genç yıldız Kerem Aktürkoğlu son zamanların en gözde futbolcularından birisi haline geldi. Sarı kırmızılıların genç futbolcusu, sergilediği performansla hem Galatasaray'ın hem de Türkiye Milli Takımı'nın vazgeçilmez futbolcularından birisi oldu. En son Norveç ile oynanan karşılaşmada A Milli Takım'ın tek golünü kaydeden genç yıldız ile ilgili çok sıcak gelişmeler yaşanıyor. Kerem Aktürkoğlu sergilediği başarılı performansın ardından pek çok Avrupa'nın önemli takımının transfer listesine girmişti.



3

Galatasaray, bu anlamda yıldız futbolcusunu elinden kaçırmamak için futbolcunun maaşında iyileştirmeye gitmek istedi. Fakat Kerem Aktüroğlu'nun sözleşmesinin yenileme şartlarında problem çıktı.



4

Kerem Aktürkoğlu'nun maaşına iyileştirme yapmak isteyen sarı kırmızılılar futbolcunun menajeriyle anlaşma sağlamıştı. Fakat Kerem Aktürkoğlu'nun sözleşmesine Galatasaray'ın serbest kalma maddesi eklemek istemesi krize neden oldu.



5

Takım ile Kerem Aktürkoğlu'nun menajeri Erkut Söğüt arasındaki görüşmelerde genç yıldızın yıllık 900 bin lira ücretinin 7 milyon liraya çıkarılması konusunda taraflar arasında anlaşma oldu. Ayrıca bonuslarla beraber bu rakam 9 milyon liraya çıkarılacaktı.



6

Taraflar arasındaki anlaşmada sarı kırmızılı takımın sözleşmeye serbest kalma maddesi olarak 15 milyon Euro yazdırmak istemesi üzerine anlaşma sağlanamadı. Galatasaray'ın genç yıldızı ile sözleşmede anlaşılamaması camiada adeta kriz etkisi yarattı. Galatasaray'ın genç yıldızı ile ilgili sıcak gelişmeler takip ediliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR