10.10.2021-09:13 (Son Güncelleme:10.10.2021-09:37)


1

Beşiktaş'ta Cyle Larin ile yeni sözleşmede anlaşılamaması üzerine siyah beyazlılar, alternatif isimlere yöneldi. Kara kartallar, Liverpool formasını terleten Japon yıldız Minamino'yu gözüne kestirdi.



2

Siyah beyazlılarda hareketli saatler yaşanıyor. Beşiktaş'ta iç transferde hareketli saatler yaşanırken özellikle Kanadalı futbolcu Cyle Larin için yoğun çaba harcanıyor. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Kanadalı yıldıza yeni anlaşma önerildi. Beşiktaş senelik 1.6 milyon euro kazanan Cyle Larin'e 1.8 milyon euro ve bonuslardan oluşan yeni bir teklif sundu. Fakat Kanadalı yıldız bu teklife yanaşmıyor. Cyle Larin'in menajeri senelik 2.5 milyon euro'dan aşağıya bir teklifi kabul etmeyeceğini belirtince yönetim rotasını alternatif isimlere gözünü çevirdi.



3

Konuyla ilgili Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi önemli açıklamalarda bulundu. Ahmet Nur Çebi yaptığı açıklamada, "Görüştük menajeriyle. Canı başka yere gitmek istiyorsa gider, ben hiç o konuda taviz vermem, yani Beşiktaş'ta kalmak istemeyen, bizi zor durumda bırakacak futbolcuyla ben fazla uzun görüşmem, kısa keserim" ifadelerine yer vermişti.



4

Beşiktaş yönetimi, Liverpool'da forma giyen Takumi Minamino için girişimlere başladı. Teknik direktör Sergen Yalçın'ın yönetime verdiği listedeki isimlerden birisi olan 26 yaşındaki futbolcu için araştırmalar hız kazandı.



5

Geçen sezonu Southampton'da kiralık olarak geçiren Japon futbolcu Minamino için satın alma opsiyonlu kiralama teklifi sunulacağı öğrenildi.



6

Takumi Minamino, Salzburg'da sergilediği performans ile İngiliz devi Liverpool'un yolunu tutmuştu. Liverpool'da ise 33 maçta görev almıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR