06.04.2022-15:31 (Son Güncelleme:24.06.2022-16:58)


1

Eleştiri aldı

Eleştiri aldı

Sarı kırmızılılarda yoğun eleştiri alan isimlerden birisi de kaleci İsmail Çipe oldu.



2

Beklentilerin altında kaldı

Beklentilerin altında kaldı

Takımın ana kalecisi Fernando Muslera'nın sakatlığı sonrası kaleye geçen İsmail Çipe gösterdiği performansla eleştiri oklarını üzerine çekti. Çipe gösterdiği performansla beklentilerin çok altında kaldı.



3

Takımdan ayrılıyor

Takımdan ayrılıyor

Galatasaray ile olan sözleşmesi Haziran 2023'te sona erecek olan İsmail Çipe takımdan ayrılmaya karar verdi. 27 yaşındaki kaleci sözleşmesi 1 yıl daha devam de etse bile kendisine yeni bir sayfa açmak adına başka bir kulübe transfer olacak.



4

Yediği goller çok konuşulmuştu

Yediği goller çok konuşulmuştu

Galatasaray'da bu sezon 9 karşılaşmada forma terleten İsmail Çipe kalesinde 13 gol gördü. File bekçisi Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanan Denizlispor maçında yediği hatalı gollerle gündeme oturmuştu.



5

File bekçisinin kariyeri

File bekçisinin kariyeri

2015-16 sezonunda Galatasaray'la profesyonel sözleşme imzalayan İsmail Çipe, Karagümrük, Tuzlaspor ve Kayserispor'da kiralık olarak forma terletti.



6

Kiralık takımlarda oynadı

Kiralık takımlarda oynadı

Futbol hayatına Hatayspor altyapısında başlayan İsmail Çipe ardından Galatasaray altyapısına katıldı. Galatasaray'a A takıma kadar yükselmeyi başaran İsmail Çipe sonrasında Bugsaş Spor'a transfer oldu. Bugsaş sonrasında ise Karagümrük'e kiralık olarak gitti. Ardından ise Tuzlaspor'a kiralandı. Son olarak Kayserispor'a kiralık olarak giden kaleci sonrasında Galatasaray'a geri döndü.



7

Tepkileri üzerine çekti

Tepkileri üzerine çekti

Bu sezon Galatasaray'da ortaya koyduğu performans taraftarların tepkisi çekti.



8

Kupa maçında alınan sonuç çok konuşulmuştu

Kupa maçında alınan sonuç çok konuşulmuştu

Özellikle Galatasaray'ın, Ziraat Türkiye Kupası'nda kaleciliğini yapan İsmail Çipe oynanan maçta sarı kırmızılıların ege temsilcisine elenmesi sonrası eleştiri oklarını üzerine çekmişti. (Kaynak: Ajansspor.com)

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR