06.04.2022-14:27 (Son Güncelleme:28.06.2022-15:13)


1

Fenerbahçe'nin ardından Brezilya'nın önde gelen takımlarından Corinthians'a giden Vitor Pereira' yeni takımında da performansıyla yoğun eleştiri alıyor.



2

Libertadores Kupası ilk hafta karşılaşmasında Vitor Pereira yönetimindeki Corinthians, deplasmanda karşı karşıya geldiği Always Ready'e 2-0 mağlup olarak turnuvaya çok tatsız başladı.



3

Oynanan karşılaşmada ev sahibi takıma galibiyeti getiren golleri penaltıdan Marcos Daniel Riquelme ile 46. dakikada Rodrigo Luis Ramallo Cornejo kaydetti. Konuk takım Corinthians ise maç boyunca gol sevinci yaşayamadı. Corinthians teknik direktörü Vitor Pereira'ya maçın ardından eleştiriler geldi.



4

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de arka arkaya alınan başarısız sonuçların sonrasında görevine son verilen Vitor Pereira, yeni takımı Corinthians'ta da beklentilerin gerisinde kaldı. Son olarak Brezilya Ligi yarı finalinde Sao Paulo'ya 2-1 mağlup olan Vitor Pereira yönetimindeki Corinthians elenmişi. Ardından Libertadores'e tatsız başlanılması teknik adama yönelik tepkileri getirdi.



5

Son olarak ise sosyal medyanın en büyük Corinthians platformu olan Meu Timao, 2-0 kaybedilen Always Ready maçı sonrasında "utanç verici" yazılı bir paylaşımda bulundu. Söz konusu paylaşım kısa sürede yoğun etkileşim aldı.



6



7

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR