06.04.2022-12:36 (Son Güncelleme:16.06.2022-15:35)


1

Transferin gözdesi oldu

Transferin gözdesi oldu

Beşiktaş'ın son zamanlarda Türk futboluna kazandırdığı isimlerden birisi olan Rıdvan Yılmaz, Avrupa'da transferin gözde isimlerinden birisi oldu



2

Önemli takımların hedefinde

Önemli takımların hedefinde

Futbolcu sergilediği performansla pek çok önemli takımın radarına girmeyi başardı. Futbolcu ile son olarak ise Almanya'dan sürpriz bir talip var.



3

Almanya'dan taliplisi var

Almanya'dan taliplisi var

Bu anlamda futbolcuyla ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Genç yetenek ile son olarak Alman ekibi Stuttgart'ın ciddi bir şekilde ilgilendiği öğrenildi. Almanların futbolcuyu yakında takip ettiği ve transfer için siyah beyazlıların kapısını çalabileceği konuşuluyor.



4

Temasa geçtiler

Temasa geçtiler

Alman ekibi Stuttgart'ın genç yetenek için temaslarını hızlandırdığı ve futbolcuyu elinden kaçırmamak için harekete geçtiği öğrenildi. 20 yaşındaki genç sol bek için Stuttgart'ın 7.5 milyon euro civarında bir teklif sunduğu fakat Beşiktaş yönetiminin Rıdvan Yılmaz için 10 milyon euro talep ettiği gelen bilgiler arasında yer almakta.



5

Teklif sunacaklar

Teklif sunacaklar

Alman kulübünün transferden vazgeçmediği ve yeni teklifini sunmaya hazırlandığı öğrenildi.



6

Yetkililer buluşacak

Yetkililer buluşacak

Bu anlamda iki kulübün yetkililerinin önümüzdeki günlerde tekrar bir araya gelme durumu var.



7

Onun için sıraya girdiler

Onun için sıraya girdiler

Genç yetenek Rıdvan Yılmaz ile Stuttgart'ın yanı sıra pek çok önemli Avrupa ekibinin ilgilendiği aktarılmakta. Futbolcu ile özellikle Fransa Ligi'nden de talipler olduğu ve bu kulüplerin tekliflerinin de masada olduğu ama en çok ilgilenen takımın Stuttgart olduğu belirtiliyor.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR