27.02.2021-13:50 (Son Güncelleme:27.02.2021-13:50)


1

Sezon sonunda İtalyan ekibi Milan ile sözleşmesi sona erecek olan Milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu için Galatasaray yönetimi temasları kurmaya başladı.



2

Galatasaray'a olan sevgisini hiçbir zaman gizlemeyen Hakan Çalhanoğlu için transfer çalışmalarına başlayan sarı kırmızılı yönetim Fenerbahçe'nin Mesut Özil transferinde sponsor desteklerinden yararlanmasına benzer bir çalışma yürütüp yıldız ismi kadrosuna katmayı planlıyor.



3

Bu sezon Milan forması ile 29 karşılaşmada forma şansı bulan Hakan Çalhanoğlu bu karşılaşmalarda 6 gol 11 asistlik bir katkı sağlayarak dikkatleri üzerine çekmişti.



4

Hakan Çalhanoğlu geçtiğimiz günlerde, bir gün sarı kırmızılı takımda forma giymek istediğini söylemişti.



5

Hakan Çalhanoğlu : Galatasaray’a olan tutkumu ve sevgimi hiçbir zaman saklamadım, saklayamam. Galatasaray’la inşallah bir gün buluşacağız. Şu an hep anlatıyoruz ama ileride bir gün Galatasaray’ı yaşamak istiyorum, anlatılmaz, yaşanır.



6

Hakan Çalhanoğlu : Ben Hagi’yi örnek aldım, Türkiye’de onun gibi büyük bir oyuncu olmak benim hep hedefim. Galatasaray’da 10 numarayı taşımanın gururunu taşımak isterim.



7

Galatasaray tıpkı “Mesut Özil-Fenerbahçe” transferinde olduğu gibi sponsorluklarla Hakan’a teklif yapacak, bonservis bedeli olmayacağı için Galatasaray’ın teklifi, tecrübeli oyuncuyu tatmin edebilecek bir miktarda olması bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR