26.02.2021-18:19 (Son Güncelleme:26.02.2021-18:19)


1

Süper Lig'de bu sezon en çok dikkat çeken isimlerden biri olan Aaron Boupendza ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Hatayspor cephesi Fenerbahçe'nin Gabonlu yıldızı istediğini açıkladı.



2

Bu sezon Hatayspor forması ile çıktığı 25 karşılaşmada 18 gol kaydederek takımının yükselişinde büyük bir rol oynayan, ligde de gol krallığına kadar yükselen Boupendza değerini katlamaya devam ediyor.



3

Son olarak Gabonlu oyuncu için Hatayspor, Rus ekibiyle 8.5 milyon euro karşılığında anlaşmaya varırken oyuncu kişisel şartlarda Krasnodar ile anlaşamadı ve takımda kalma kararı aldı.



4

Hatayspor Basın Sözcüsü Rahmi Vardı : 20’lik pay anlaşması yapıldı. Sonradan oyuncumuz kulüpte kalmayı belirtti. Yanlış anlaşılmasın. Oyuncumuz Krasnodar’a gitmek istemiyor diye bir durum söz konusu değil.



5

Rahmi Vardı, Türkiye'den de oyuncuya taliplerin olduğunu vurguladı. Boupendza'nın adı transfer döneminin son günlerinde Galatasaray ile anılmıştı.



6

Hatayspor Basın Sözcüsü Rahmi Vardı : Açıkçası oyuncumuzun Türkiye’de kalıp, Türkiye’de hizmet etmesini isteriz. Tabii ki burada kalmasını isteriz. Fenerbahçe’nin almasını isteriz. Galatasaray da alabilir. Ama futbolcumuzun aklında böyle bir şey yok.



7

Rahmi Vardı : Açık söylüyorum Hatayspor’da başarılı olduktan sonra yurt dışına gitmek istediğini belirtti. Türkiye'den ve yurt dışından 6-7 kulüp teklif getirdi. Kimisi takas önerdi, kimisi teklif. Rusya’dan bir kulüp var. Dinamo Kiev talip. Türkiye’den de Fenerbahçe açık açık oyuncuyu istiyor. Fenerbahçe iyi bir teklif yaptı.



8

7 Ağustos 1996 tarihinde Moanda'da dünyaya gelen Aaron Boupendza, profesyonel futbol kariyerine CF Mounana'da start verdi. Golcü oyuncu daha sonra Girondins Bordeaux, Pau FC, Ajaccio, Tours FC, CD Feirense ve Hatayspor kadrolarında yer aldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR