Galatasaray'da Fernando Muslera'dan Takım Arkadaşlarıyla Toplantı!

Galatasaray kaptanı Fernando Muslera, Spor Toto Süper Lig'de Altay'a karşı kaybettikleri puanın ardından takım arkadaşlarıyla kritik bir toplantı gerçekleştirdi.

06.12.2021-14:34 - (Son Güncelleme: 06.12.2021-14:34)

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında kendi sahasında oynadığı karşılaşmada Altay ile 2-2 berabere kaldı. Sarı kırmızılılar ligdeki kötü gidişatını tersine çeviremezken aynı zamanda sergilediği oyun ile de büyük tepki topladı.

CİMBOM LAZİO İLE KARŞI KARŞIYA GELECEK

Galatasaray'da kaptan Fernando Muslera, Spor Toto Süper Lig'de alınan kötü sonuçların ardından UEFA Avrupa Ligi'nde oynanacak olan Lazio karşılaşması öncesinde takım arkadaşları ile bir araya gelerek kritik bir toplantı gerçekleştirdi.

KAPTAN TAKIM ARKADAŞLARIYLA KONUŞTU

Fernando Muslera, UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacakları Lazio karşılaşması öncesinde Altay maçında yaşadıkları puan kaybi ile ilgili olarak takım arkadaşlarıyla gerçekleştirdiği toplantıda ;

' Artık böyle olmuyor. Her zamankinden çok daha fazla çaba göstermeliyiz. Çok daha fazla reaksiyon vermemiz gerekiyor. Sahadaki mücadele gücümüzü artırmalıyız. Bizleri destekleyen on binlerce taraftarımızı mutlu etmek zorundayız. Bu yüzden her zaman olduğundan çok daha fazla çalışıp, ligde yeniden iyi sonuçlar almaya başlamamız gerekiyor. Avrupa'da nasıl başarıyorsak, ligde de bunu yapabiliriz. '

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal