27.09.2021-10:18 (Son Güncelleme:27.09.2021-10:37)


1

Galatasaray'ın, Göztepe ile oynadığı karşılaşmada Göztepe'nin golüne adeta davetiye çıkartan Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera performansıyla yoğun eleştiriler alıyor.



2

Süper Lig devlerinden Galatasaray'ın yıllardır formasını terleten başarılı eldiven Fernando Muslera kulübe geldiği 2011-2012 sezonundan beri sergilediği başarılı performans ile hem Galatasaray takımının hem de Galatasaray taraftarının adeta sevgilisi haline gelmişti.



3

Sergilediği başarılı performans ile Galatasaray'ın birçok maçı kazanmasına ve birçok şampiyonluğun kazanılmasında kilit rol oynayan yıldız futbolcu, son zamanlardaki etkisiz performansıyla hem takımını hem de taraftarları çok büyük hayal kırıklığına uğratıyor.



4

Galatasaray'ın en son Göztepe karşısında yediği golde kalesini boşaltması nedeniyle eleştiriler alan Uruguaylı file bekçisi, bu sezonki kötü performansı nedeniyle camiada endişeye neden oluyor.



5

Takımın en çok güvenilen isimlerinden birisi olan ve yıllardır kale emanet edilen futbolcu artık güven vermiyor. Futbolcu, bu sezon yaptığı hatalarla adeta şaşırtıyor.



6

35 yaşındaki başarılı eldiven, geride kalan 7 haftalık süreç boyunca kalesine gelen 24 gol pozisyonunda 10 gol atarken, aynı zamanda yüzde 58 olan kurtarışı ile de ligin bu değerde en kötü kalecisi durumuna geldi. Eski günlerini mumla arayan Fernando Muslera, geçtiğimiz sezonlardaki yüzde 80'lere varan kurtarış yüzdeleriyle ligin en iyisi kalecisi konumuna gelmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR