27.09.2021-09:53 (Son Güncelleme:27.09.2021-09:53)


1

Milli sporcumuz Mete Gazoz, Dünya Okçuluk Şampiyonası'nda bronz madalya maçında Brady Ellison'a 6-2 kaybederek Dünya dördüncüsü oldu.



2

Milli Okçumuz Mete Gazoz, yakın zamanda Olimpiyat şampiyonu olarak ülkemizi uluslararası arenada çok iyi bir şekilde gururlandırmıştı. Hem kendisini hem de ülkemizi gururlandıran başarılı okçu bu sefer kendisi adına istediği başarıyı kaydedemedi.



3

Uluslararası arenada ülkemizin bayrağını gururla temsil eden sporcu, ABD'de düzenlenen Açık Hava Dünya Okçuluk Şampiyonası erkekler klasik Yay kategorisindeki bronz madalya maçından galip gelemedi.



4

Başarılı sporcu olimpiyat şampiyonu olmasının ardından milli okçu, ABD'de düzenlenen Açık Hava Dünya Okçuluk Şampiyonası erkekler klasik Yay kategorisindeki bronz madalya maçını kaybetti.



5

ABD'de Yankton kentinin ev sahipliği yaptığı 2021 yılının son açık hava etkinliğinde organizasyonda, klasik yay erkeklerde olimpiyat şampiyonu milli okçumuz Mete Gazoz, Brezilyalı Bernardo Oliveira, Alman Florian Unruh, Tayvanlı Wei Chun-Heng ve Büyük Britanyalı Patrick Huston'u mağlup etmeyi başardı.



6

Yarı final mücadelesinde Güney Koreli Kim Woojin'a 6-4 yenilen Mete Gazoz, bronz madalya karşılaşmasında ABD'li rakibi Brady Ellison'a 6-2 olan skorda galip gelemedi ve şampiyonayı 4. olarak tamamlayabildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR