27.10.2021-14:49 (Son Güncelleme:29.10.2021-11:54)


1

Galatasaray'da, Beşiktaş'a 2-1 kaybedilen derbi maçı sonrası transfer hareketliliği yaşanmaya devam ediyor. Sarı kırmızılılarda devre arasında hem 6 numara hem de kaleci takviyesi yapılacağı öğrenildi.



2

Süper Lig ekibi Galatasaray'da Beşiktaş'a 2-1 kaybedilen maçın ardından transfer için kollar sıvandı. Galatasaray'da alınan mağlubiyetinin ardından yönetim hızlı bir şekilde transfere hız verdi. Sarı kırmızılılarda bu anlamda Ocak ayında yapılacak transfer yöntemi beli oldu.



3

Galatasaray henüz daha bir verim alamadığı Assunçao'dan konusunda düşünceli. Sarı kırmızılılar bu anlamda 6 numara transferini bitirmek için öncelikli olarak kolları sıvadı.



4

Galatasaray Gedson Fernandes ve Elneny transferi dışında bu bölgedeki açığı kapatmak için alternatif futbolcu sayısını da artıracak. Beşiktaş derbisinde de kaleyi yanlış zamanda terk edip hatalı goller yiyen Uruguaylı futbolcu Fernando Muslera'ya alternatif olarak yerli kaleci devre arasında transfer edilecek.



5

Galatasaray'ın Ocak ayında yapacakları transferler büyük bir merakla beklenmeye başlandı. Özellikle Galatasaraylı taraftarlar heyecanlı bir şekilde maçları beklemeye başladılar.



6

Sarı kırmızılıların bu anlamda 1 numaralı gözde futbolcusunun İrfan Can Eğribayat olduğu belirtildi. Sezon başında da gündeme gelen kaleci için yönetim kararlı bir şekilde masaya oturacak. Galatasaray İrfan Can için Göztepe ve para artı takas formülü ile futbolcuyu ikna etmeya çalışacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR