27.10.2021-13:59 (Son Güncelleme:27.10.2021-14:19)


1

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lille formasını terleten milli futbolcumuz Zeki Çelik gösterdiği başarılı performans ile Avrupa devlerini peşine takmayı başardı.



2

Fansa Ligue 1 ekiplerinden Lille formasını terleten milli futbolcumuz Zeki Çelik gösterdiği başarılı performans ile Avrupa devlerini peşine takmayı başardı. A Milli Takım'ın Lille'de forma terleten yıldız futbolcusu Zeki Çelik ile ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.



3

Zeki Çelik, Lille'de gösterdiği başarılı performansla Avrupa'da transfer piyasasının gözde isimlerinden birisi haline geldi. Zeki Çelik ile Avrupa'nın dev takımlarının ilgilendiği öğrenildi.



4

Lille'de gösterdiği başarılı futbol nedeniyle dikkatleri üzerine çeken milli yıldızımız Zeki Çelik ile Avrupa'nın pek çok dev kulübü yakından ilgileniyor. Zeki Çelik ile Fiorentina, Inter, Atletico Madrid ve Totenham'ın ciddi bir şekilde ilgilendiği aktarıldı.



5

Milli yıldızımız Zeki Çelik ile ilgili transfer dedikoduları artarken, İtalya basınında çıkan haberlere göre Fiorentina ile Inter başarılı bek futbolcusu için sıkı bir rekabete girdiler.



6

Milli yıldızımız geçen sezon Lille'in Fransa Ligue 1 şampiyonluğu yaşamasında diğer milli futbolcularımız Burak Yılmaz ve Yusuf Yazıcı ile büyük rol oynamıştı. Milli yıldızlar Lille'de kazandıkları şampiyonlukla büyük ses getirmişlerdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR