10.01.2022-18:05 (Son Güncelleme:10.01.2022-18:21)


1

Sarı kırmızılılarda bugün takımın başkanı Burak Elmas ile teknik direktör Fatih arasında kritik bir görüşme gerçekleşti. Gerçekleşen görüşme sonrasında Burak Elmas'tan çok kritik bir karar geldi.



2

Burak Elmas'tan, Fatih Terim ile görüşme sonrasında yolların ayrıldığı duyuruldu.



3

Galatasaray'da bugün yaşananlar Türk futbol gündemini çalkaladı. Sarı kırmızılılarda bugün 4. Fatih Terim dönemi resmen sona erdi. Galatasaray'da Fatih Terim'in ayrılığı sonrasında Florya'da baştan aşağı değişime gidiliyor. Takımda Fatih Terim'in ardından 7 kişinin daha görevine son verildiği öğrenildi.



4

Galatasaray'da 4. Fatih Terim dönemi resmen son bulmuş oldu. Galatasaray'da Fatih Terim'in ayrılığının ardından Florya'da baştan aşağı değişime gidildiği duyuruldu.



5

Galakatasaray'da yardımcılar Selçuk İnan ve Necati Ateş, İdari Direktör Şükrü Hanedar, Sportif Koordinatör Fatih İbradı, Medya Sorumlusu Eray Sözen , Metin Oktay Tesisleri Müdürü Fahri Yılmaz ve Müdür Yardımcısı Ender Uysal ile yolların ayrıldığı duyuruldu.



6

Galatasaray'da göreve gelmesi beklenen İspanyol futbol adamı Domenec Torrent'in ekibiyle birlikte Florya'da bayrağı devralacağı belirtiliyor. Bu anlamda İspanyol çalıştırıcı ile beraber sarı kırmızılılarda toptan bir yenilik olacağı aktarılıyor.



7

Galatasaray'da yaşanan son gelişmeler başta Galatasaray taraftarları olmak üzere futbolseverler tarafından büyük bir merakla takip ediliyor. Yaşanan son gelişmeler gerek Türk futbolunun gerek Türk medyasının gündemine bomba gibi oturdu. Son gelişmeler sosyal medyada da çok büyük yankı uyandırdı.



8

Galatasaray'ın bu sezonki kötü gidişatı taraftarlar tarafından büyük tepki çekiyordu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR