Galatasaray'da Fatih Terim'den Göztepe Galibiyetinin Ardından Çarpıcı Açıklamalar!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, kendi sahalarında 1-0 geriye düştükleri Göztepe karşılaşmasında 2-1 sahadan galip ayrılmalarının ardından düzenlemiş olduğu basın toplantısında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

26.09.2021-21:53 - (Son Güncelleme: 26.09.2021-21:53) Galatasaray'da Fatih Terim'den Göztepe Galibiyetinin Ardından Çarpıcı Açıklamalar!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, 4 maçlık galibiyet hasretini evinde oynadığı Göztepe karşılaşmasında aldığı 2-1'lik galibiyet ile birlikte sona erdirdi.

Galatasaray'da işler son birkaç haftadır peki iyi gitmezken bugün oynanan Göztepe karşılaşmasının önemi de iyice artmıştı.

CİMBOM GERİDEN GELİP KAZANDI

Göztepe'ye karşı bugün sahaya galibiyet hedefi ile çıkan Galatasaray, karşılaşmanın ilk yarısının son anlarına doğru Ndiaye'nin golüyle birlikte 1-0 geriye düşerek çok büyük bir şok yaşadı.

İlk yarıda başka gol sesi çıkmazken Galatasaray, kendi sahasında devre arasında soyunma odasına 1-0'lık mağlubiyet ile birlikte girdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısına Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in radikal değişiklikler ile başlamasının ardından ise sahada bambaşka bir Galatasaray vardı.

Fatih Terim'in öğrencileri Göztepe kalecisi İrfan Can'ın da hatasının olduğu 2 gol ile üstünlüğü ele geçirerek skoru 2-1'e getirirken Galatasaray kendi sahasında aldığı bu galibiyet ile birlikte derin bir oh çekti.

FATİH TERİM'DEN MAÇ SONU AÇIKLAMALAR

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 4 maçlık bir aranın ardından ligde oynan Göztepe karşılaşmasında alınan 2-1'lik galibiyetin ardından düzenlemiş olduğu basın toplantısında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Teknik Direktör Fatih Terim, Göztepe galibiyetinin ardından düzenlemiş olduğu basın toplantısında yapmış olduğu açıklamalarda ;

GOL OLMASA MUSLERA KIRMIZI KART GÖREBİLİRDİ

Galip geldiğimiz için mutluyum. Hak ettiğimiz 3 puanları alamadık ama bugün hak ettiğimiz 3 puanı zor da olsa aldık. Kaleyi bulan ilk top gol oldu, iyi ki gol oldu, çünkü Muslera kırmızı görebilirdi.

SKORU KORUMAK ÇOK ÖNEMLİ

Gereksiz ve rakibin aklında olmayan goller yedik ki, iyi oynadığımız maçları anlatamadık. Herkes için skor önde olduğundan... Skoru korumak da önemli.

TERİM VAR HAKEMİNE İSYAN ETTİ!

Sezon başından beri bir şey demiyorum, yine demeyeceğim. Alpaslan'ın bir pozisyonu var! Bu da VAR'ı yok etmek. Hiç VAR hakemi koymayalım. Kulübede ve içeride izledim, olacak şey değil. Hem penaltı, hem kart. Geçen sene saha içinde, bu sene VAR'da. Arkadaşımız devam ediyor.

SAHAMIZDA GÖRMEK İSTEDİĞİM TARAFTAR BU!

İşte Ali Sami Yen'de görmek istediğim taraftar bu. Hepsine teşekkür ederim. Benden ve takımdan ümidi kesmeyen taraftara alışkınım. İşte böyle birleşildiği zaman çok şey başarabiliriz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal