16.10.2021-10:02 (Son Güncelleme:16.10.2021-10:22)


1

Galatasaray'da NEF ile yeni yapılan anlaşma sonucunda sarı kırmızılıların kasasına 725 milyon lira gireceği öğrenilmişti. Galatasaray'ın yapılan anlaşma sonucunda kasasının ferahlaması nedeniyle transferde daha rahat bir şekilde hareket edeceği öğrenilmişti.



2

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in direktifleri sonrasında transfer çalışmalarına hız verildi. Galatasaray'da Portekiz basınında yer alan haberlere göre Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, Gedson Fernandes'in transferi için Rui Costa ile görüştü. Gedson Fernandes'in transferi konusunda Benfica'da kulüp başkanlığına Rui Costa'nın gelmesi büyük bir avantaj sağlıyor.



3

Sarı kırmızılıların bu transferi kiralama yöntemiyle değil, bonservisiyle bitirmenin hesaplarını yaptığı öğrenildi. Zorunlu satın alma opsiyonlu kiralama yöntemi de masadaki ihtimallerden birisi olarak bulunuyor.



4

Fatih Terim'in eski öğrencisi Rui Costa'nın, Gedson Fernandes transferine sıcak bakması, Galatasaray'da heyecan oluşturdu.



5

Galatasaray'ın transfer etmek istediği Gedson Fernandes geçtiğimiz sezon devre arasında kiralık olarak Galatasaray'ın yolunu tutmuştu.



6

22 yaşındaki orta saha futbolcusu sarı kırmızılılarda 1 gol ve 3 asistlik bir performans göstermişti. Genç yıldız sergilediği perrofmansla sarı kırmızılıların gönlüne girmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR