16.10.2021-09:07 (Son Güncelleme:16.10.2021-09:28)


1

Medipol Başakşehir takımının yeni teknik direktörü Emre Belözoğlu, Başakşehir defterini çok etkili bir şekilde açtı. Başarılı futbol adamı takımıyla çıktığı ilk maçından galibiyet almasını bildi. İstanbul ekibine Beşiktaş karşısında 3-2'lik galibiyet getirmesini bilen teknik adam adeta futbol gündemine oturdu.



2

Başakşehir'e galibiyeti getiren gollerin ikisini Stefano Okaka atarken bir gol de Norveçli futbolcu Fredrid Gulbrandsen'den geldi.



3

Yeni sezonda üçüncü galibiyetini alan Medipol Başakşehir, puanını 9'a yükseltmeyi başardı. İstanbul takımı, gelecek hafta deplasmanda Fraport TAV Antalyaspor ile karşılaşacak.



4

Medipol Başakşehir taraftarları, takımın yeni teknik direktörü Emre Belözoğlu'na maç boyunca büyük destek gösterdi. Emre Belözoğlu da taraftarları el sallayarak selamladı.



5

Alınan büyük galibiyet sonunda Başakşehir taraftarları büyük bir sevinç yaşadı. Taraftarlar Emre Belözoğlu'na yoğun sevgi seli gösterdi. Karşılaşma sonunda Emre Belözoğlu, galibiyeti taraftarlarıyla kutladı.



6

Deneyimli forvet Beşiktaş karşısında kaydettiği 2 gol ile galibiyetin mimarlarından birisi oldu. 32 yaşındaki Stefano Okaka, Beşiktaş karşısında kaydettiği 2 gol ile geceye damga vuran isimlerden birisi oldu. Başakşehir taraftarları Emre Belözoğlu'nun yanı sıra zorlu maçta 2 gol kaydeden Stefano Okaka ile ilgili de yoğun sevgi seli gösterdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR