28.09.2021-12:42 (Son Güncelleme:29.09.2021-09:15)


1

Galatasaray'da son dönemlerde alınan başarısız sonuçların ardından takımın teknik direktörü Fatih Terim, yoğun eleştiriler alan isimlerden birisiydi. Terim ile ilgili yakın zamanda ilginç bir gerçek ortaya çıktı.



2

Süper Lig devlerinden Galatasaray'ın başarılı teknik adamı Fatih Terim kulübe adını altın harflerle yazdırmıştı. Galatasaray'a pek çok önemli başarı kazandıran teknik adam son zamanlarda sarı kırmızılılarda alınan yoğun eleştirilerin ardından eleştiri oklarını üzerine çekmişti.



3

Yoğun eleştiriler alan teknik adamla ilgili ligde en son oynadıkları ve 2-1 kazandıkları Göztepe maçıyla ilgili şaşırtan bir gerçek ortaya çıktı.



4

Galatasaray'ın deneyimli teknik adamı Fatih Terim, sahasında İzmir ekibi Göztepe'yi 2-1 yenerek galibiyet hasretine son vermişti. Galatasaray'ın teknik direktörü Fatih Terim'in basın toplantısı büyük gündeme gelmişti. Son zamanlarda kendisine yapılan eleştiriler nedeniyle son derece üzgün olan teknik adamın bir ara gözleri dolmuştu. Galatasaray'ın teknik direktörü Fatih Terim'in Galatasaray'dan istifa etmeyi düşündüğü ortaya çıktı.



5

Galatasaray'da kulislerde dolaşan iddialar doğrultusunda Fatih Terim'in bu sözlerinin arkasında şok bir gerçek olduğu ortaya çıktı. Kayserispor yenilgisi nedeniyle sosyal medyada kendisiyle ilgili yapılan yoğun eleştiriler ve tepkiler sonrası Fatih Terim'in Galatasaray'dan ciddi bir şekilde ayrılması düşündüğü ortaya çıktı.



6

Son derece üzgün ve kalbi kırılan başarılı teknik adamın eğer Göztepe maçında olası bir puan kaybı yaşanması halinde istifasının cebinde olduğu ve bu durumu basın toplantısında açıklamayı düşündüğü aktarıldı. Bu ortaya çıkan gerçek Galatasaraylı taraftarlar ve Galatasaray takımında yoğun bir şekilde gündem oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR