28.09.2021-12:16 (Son Güncelleme:28.09.2021-13:19)


1

Fenerbahçe'nin ve A Milli Takım'ın emekli başarılı kalecisi Volkan Demirel'e TFF 1.Lig ekiplerinden Balıkesirspor'un teknik adamlık teklifi yaptığı ortaya çıktı.



2

Fenerbahçe'nin ve A Milli Takım'ın efsane emekli kalecisi Volkan Demirel yakın zamanda futbola veda etmişti.



3

Futbola veda eden emekli başarılı kaleci, bu sıralar spor programında yorumculuk yaparak kariyerine devam ediyor. Kariyerine yorumculuk yaparak devam eden efsane kaleciye sürpriz bir teklifin olduğu ortaya çıktı. Volkan Demirel'e teknik adamlık teklifi geldiği ortaya çıktı.



4

Fenerbahçe'deki yardımcı antrenörlük görevinden ayrıldıktan sonra yayıncı kuruluşta yorumculuk yapmaya başlayan Volkan Demirel ile ilgili ilginç bir teklif olduğu ortaya çıktı. TFF 1. Lig ekiplerinden Balıkesirspor'un emekli başarılı kaleciyi takımın başında görmek istedikleri öğrenildi.



5

Öte yandan Süper Lig takımlarından Yeni Malatyaspor'da teknik adamlık için Volkan Demirel ismini gündeme aldı. Takımda alınan başarısız sonuçların ardından teknik direktör İrfan Buz'un koltuğu sallantıtayken Yeni Malatyaspor yönetiminde bazı kişilerin Volkan Demirel ismini belirttiği fakat başkan Adil Gevrek'in böyle bir fikri olmadığı ortaya çıktı.



6

Emekli efsane kaleci açıklamalarında Fenerbahçe'de yardımcı antrenörlük görevini yürüttüğü zaman TFF'nin UEFA B-A Birleşik Kursuna katıldığı Volkan Demirel, Fenerbahçe'de teknik adamlık yapmak istediğini aktarmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR