24.09.2021-14:13 (Son Güncelleme:24.09.2021-14:13)


1

Süper Lig devlerinden Galatasaray sezona hiç istediği gibi bir başlangıç yapamadı. Sarı kırmızılılar, geçen hafta kendi evinde Alanyaspor'a 1-0 kaybederken Galatasaray taraftarlarının yoğun tepkilerine maruz kalmışlardı.



2

Bu maçın ardından Kayserispor deplasmanına giden Galatasaray buradan alacağı üç puan ile üstündeki kara bulutları dağıtmak istiyordu. Fakat sarı kırmızılılar deplasmanda Kayserispor karşısında ağır bir mağlubiyet aldı. Kaysersipor'a 3-0 yenilen Galatasaray'da gerilim yükselmişti.



3

Galatasaraylı taraftarların maç sonrasında Galatasaray'a yoğun tepkiler verdiği maçın yankıları devam ediyor. Fakat olaylı maçtan önce de Galatasaray'da tansiyonun yüksek olduğu öğrenildi. Kayserispor maçında önce Galatasaray'ın Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera ile Fatih Terim'in ciddi bir şekilde tartıştığı aktarıldı.



4

Galatasaray'ın, Kayserispor maçından önce 2 gün üst üste yedek antrenmanlara çıkan Uruguaylı Kaleci Fernando Muslera'nın, "Kayseri'ye gelmiyorum" diyerek rest çektiği ve Fatih Terim'in yardımcılarının araya girerek ortamı yatıştırdığı ifade edildi.



5

Aktarılan bilgilere göre Fatih Terim ve Fernando Muslera ile ilgili, "Son iki antrenmanda yedek takımla antrenmana çıkıyor Fernando Muslera. Kalede Fatih oynuyordu Kayseri maçında. Muslera, ilk gün bir şey demiyor yedek takımla antrenmana çıktığı için. İkinci gün bakıyor tekrar yedek takımda, 'Gelmiyorum Kayseri'ye' diyor. Fatih Hoca'nın yardımcıları araya giriyor, Fernando Muslera ile Fatih Hoca'yı yumuşatıyorlar ve Muslera, Kayseri maçında kaleye geçiyor" ifadelerine yer verildi.



6

Uzun yıllar Galatasaray'ın kalesini koruyan başarılı eldiven Fernando Muslera ile başarılı teknik adam Fatih Terim arasında bu nedenle büyük bir gerginlik olduğu ve morallerin bozuk olduğu takımda bu doğrultuda da bir gerilim yaşandığı belirtiliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR