24.09.2021-13:35 (Son Güncelleme:24.09.2021-13:53)


1

Fenerbahçe'nin teknik direktörü Vitor Pereira, kulüp tarihine adını yazdırdı. 2-1 kazanılan Giresunspor maçının ardından Portekizli teknik adam önemli bir rekora adını yazdırdı.



2

Fenerbahçe'nin başına gelen Portekizli teknik adam Vitor Pereira, yeni sezonda Fenerbahçe'ye oynattığı futbol ve takıma getirdiği yeni sistemle çok büyük dikkat çekiyordu. Vitor Pereira şaşırtan hamleler yaparken, teknik adam ile ilgili önemli bir ayrıntı ortaya çıktı. Portekizli teknik adam, yeni sezonda yaptığı hamleler ile zaman zaman eleştirilmesiyle gündemde yer alıyor.



3

Zaman zaman eleştiri oklarını üzerine çeken Vitor Pereira, Fenerbahçe ile önemli istatistiğe imza attı.



4

Kadıköy'de sarı lacivertli takımın başında çıktığı 20 Süper Lig maçında henüz daha yenilgi yüzü görmeyen ve 16 galibiyet, 4 beraberlik elde eden Portekizli teknik adam, adını kulüp tarihine yazdırmayı başardı.



5

2015-16 sezonunda da Sarı Lacivertlileri çalıştıran Vitor Pereira, o sezonu evinde mağlubiyet almadan tamamlamayı başarmıştı. Fenerbahçe o yıl, Kadıköy'de çıktığı 17 lig karşılaşmasından 14 galibiyet, 3 kez beraberlik elde etmişti. Vitor Pereira'lı Fenerbahçe, yeni sezonda Kadıköy'de karşılaştığı Antalya ve Giresunspor'u mağlup ederken, Sivasspor ile berabera kaldı.



6

Vitor Pereira açıklamalarında, ''Evimizde 12 kişi oynuyoruz. Taraftarımız rakipler için zorlu bir atmosfer oluşturuyor" ifadelerini kullandı. Teknik adam Giresunspor karşısında aldıkları 2-1'lik galibiyetten dolayı da oldukça memnun olduğunu ifade etti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR